Cica, cica…

Cica greii judeţului se bat pe proiectele PNDL II, pe proiectele de consultanţă. Campionul absolut al mânărelilor este fostul senator liberal Adranel Cotescu…actualmente  director general adjunct al Direcţiei Generale Dezvoltare Regională şi Infrastructură din MDRAPFE. Adică stapanul inelelor…Fostul senator opereaza in spatele unei firme private condusă de un apropiat, fostul său coleg de partid Constantin Monceanu.

Primarii se plâng ca sunt supuşi unor presiuni de nedescris pentru acordarea contractelor, nu de alta dar trebuie sa  faca parte şi apropiaţialor lui Constantin Rădulescu, actualul şef al judeţului, care nu vrea să-I lase pe liberali să facă prea multi euro în programul PSD.

Se pare că la ora asta, primarul mircia Gutău şi preşedintele Constantin Rădulescu sunt cel mai bine cotaţi la bursa afacerilor pe judeţ….

 

Cica echipa de handabal a oraşului a fost premiată de toata conducerea judeţului din motive greu de înţeles pentru cârcotaşi…dar foarte bine explicate de “cunoscători”…handbalistele au fost premiate pentru că n- au fost descalificate după ultima prestaţie din teren.

Buna asta… sa le mai dam cate o prima, lunar…poate asa o menţinem la nivelul de performanţă din prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *