Se vede că sunt „necopţi” pentru un asemenea campionat: juniorii de la SCM au „încasat” 16 goluri în două etape, în Superligă

Sezonul trecut au activat în Superligă echipe primite „la grămadă”, echipe care ulterior s-a demonstrat că nu erau pregătite pentru a activa în acest eşalon. Este cazul formaţiei Minerul Costeşti, înscrisă în campionat datorită „nebuniei” primarului Tony Peştereanu, sau a echipei din Păuşeşti Orăsău, ajunsă aici datoriră ambiţiei, în sensul bun al cuvântului, pe care a avut-o delegatul Iulian Toabeş. De văzut dacă istoria se va repeta  şi în acest sezon.

Continuă două echipe teoretic retrogradate

Datorită faptului că două echipe care câştigaseră, pe teren, dreptul de a juca în acest sezon în Superligă, AS Chimia 2012 şi Stejarul Vlădeşti, au rămas în campionat echipe teoretic retrogradate: Lotru Brezoi şi Minerul Costeşti. Gruparea din Costeşti a câştigat deja un meci, lucru pe care nu l-a făcut, până acum, echipa din nordul judeţului.

Goluri primite în două etape

Deşi au trecut doar două etape, sunt deja echipe care au primit 11 goluri (nou-promovata Olteţul Alunu), 10 goluri (Lotru Brezoi) sau 9 goluri (cealaltă nou-promovată, Olteţul Bălceşti). Însă, cele mai multe goluri primite le are echipa de juniori a nou-înfiinţatului club finanţat de Primăria Râmnicului, SCM. Se vede că tinerii jucători de la SCM nu sunt „copţi” pentru un campionat în care evoluează, totuşi, jucători cu experienţă. Doar etapa trecută, gruparea din Zăvoi a primit, pe „Municipal” numai puţin de 13 goluri de la mult mai experimentata echiopă a lui Emil Zaharioiu, FC Băbeni. Aceste goluri se adaugă deja celor 3 primite la Brezoi, astfel că SCM are, deja, la pasiv, 16 „boabe”, faţă de doar 5 primite.

Băbenarii stau bine şi la goluri primite, dar şi marcate

Surprinzător, dar cele mai puţine goluri primite în primele două etape le are Voinţa Orleşti (un singur gol). Urmează, în acest top, FC Băbeni şi Flacăra Horezu, fiecare cu câte 3 goluri primte. De altfel, băbenarii, cu acest 13-0 administrat SCM-ului, are cele mai multe goluri marcare în acest debut de campionat (19). Urmează Cozia, cu 11 reuşite în primele două etape, şi Flacăra Horezu, cu 10 golurti înscrise în două runde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *