Salariul lui Parlă a ajuns la 2600 euro/lună

Administratorul special de la CET Govora SA, Ștefan Prală va câștiga, începând de azi, nu mai puțin de 11.600 lei (aprox 2.600 euro/lună).

Decizia de majorare a salariului administratorului special Ștefan Prală a fost luată în ședința Consiliului Județean Vâlcea, din 30 august.

O dată cu creșterea salariului, de la 8.394 lei la 11.600 lei îl aduce pe Ștefan Prală, administrator al unei societăți aflate în insolvență, la acelaș nivel cu vicepreședinții de CJ Vâlcea, Valer Toader și Adrian Bușu.

Un comentariu la „Salariul lui Parlă a ajuns la 2600 euro/lună

 • 30 august 2017 la 15:27
  Permalink

  Cum sa mearga treburile la aceste societati comerciale daca se plateste nonperformanta.
  Un obscur mecanic de locomotiva nu poate lua decizii in ce priveste rentabilizarea CET Govora , dar prieten fiind cu surogatul de primar , face si el ce poate , adica incaseaza gros. La buzunar nu la cocoasa dupa cum ar merita.
  Lipitorii de afise sa traiasca iar cei care ii propulseaza in functii sa dea socoteala la scadenta.
  Daca „mecanicul” sef avea singe undeva il debarca si pe lepadatul imbogatit fara numar si care face jocurile in continuare , platind sapunul si pasta de dinti in continuare , cit nu face , catre consoarta.
  Nu mira pe nimeni impotenta si obedienta consilierilor locali in aceasta perioada trista pentru judet , daca , presul dolofan il lauda pe dolofanul prefect pentru ca isi face atributiunile de serviciu. Nu intelege nimeni de ce se raporteaza salariul mecanicului la cel al rotofeilor vicepresedinti ai CJ. Care sunt performantele ipochimenului in afara de a ridica osanale?
  Citi ca ei , dolofanei , cu apucaturi de pigmei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *