Pe 15 septembrie, CET Govora va face proba la reţelele de termoficare

CET Govora  aduce la cunoştinţa consumatorilor săi faptul că, pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2017-2018, va proceda la încărcarea instalaţiilor de alimentare cu energie termică, începând cu data de 15 septembrie 2017.

Vă rugăm să luaţi toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Astfel, Asociaţiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Reamintim faptul că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire, prin urmare începând cu data de 15.09.2017  nu  se  mai  avizează cereri de intenție privind deconectarea de la sistemul centralizat de alimentare cu  energie termică, în conformitate cu prevederile Legii nr. 325/2006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *