Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

La această oră, poliţiştii din Vâlcea efectuează un control direct și nouă percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 100.000 de lei prin contrabandă cu țigări.

La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sprijiniți de polițiști din Argeș, Olt și București, efectuează un control direct și 9 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

De asemenea, polițiștii pun în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, în care sunt vizate cinci persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În fapt, în cursul anului 2017, cei în cauză s-ar fi aprovizionat, ar fi depozitat și ar fi comercializat țigări ce trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat, până în prezent, la 100.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *