ALDE, alături de comunitatea din Goleşti, la sărbătorirea a 585 de ani de la prima atestare documentară a localităţii

Duminică, deputatul Dumitru Lovin a participat la Ziua Comunei Goleşti, un eveniment organizat impecabil de primarul Dumitru Ropină şi de viceprimarul ALDE Adrian Mitrache. Parlamentarul a avut alături, şi de această dată, foarte mulţi colegi: Adrian Buşu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Monica Şarpe, lidera organizaţiei de femei a ALDE Vâlcea, Vasile Stoica, primarul localităţii Runcu, Damian Dincă, viceprimarul de la Şirineasa, secretarul general George Guţui, Alina Urucu, reprezentanta tinerilor, Daniel Condescu, Cristian Boroga, dar şi alţi membri loiali partidului.

În această formulă, reprezentanţii ALDE au sărbătorit alături de comunitatea din Goleşti împlinirea a 585 de ani de la prima atestare documentară a localităţii. Programul evenimentului a cuprins un impresionant recurs la istorie, cântece şi dansuri populare tradiţionale, momente cultural-artistice susţinute de „Mlădiţe Goleştene”, trupa Rosiny, poetul Constantin N. Mosor, formaţia Sincron şi alte grupuri folclorice din judeţ. Au urmat, spre seară, hora satului şi un spectacol susţinut de îndrăgita solistă Nineta Popa.

Deputatul Dumitru Lovin şi colegii săi de la ALDE s-au simţit foarte bine în mijlocul comunităţii de la Goleşti. Parlamentarul s-a declarat un puternic susţinător al proiectelor administraţiei publice locale şi a felicitat echipa de la primărie pentru eforturile pe care le face pentru a le oferi cetăţenilor din Goleşti condiţii mai bune de trai. „Comuna Goleşti începe să se dezvolte şi asta mă bucură. Recent, prin PNDL, s-au alocat aproximativ 900 de milioane de lei vechi pentru cabinetele medicale din Popeşti şi 80 de miliarde pentru introducerea alimentării cu apă în 5 sate. Aceste investiții, care înseamnă inclusiv noi locuri de muncă, vor fi urmate, cu siguranţă, de altele. În continuare, trebuie profitat la maxim şi de apropierea comunei Goleşti de traseul viitoarei autostrăzi Sibiu – Piteşti, iar în acest sens vor fi elaborate mai multe proiecte. Unul dintre ele este deja cert şi vizează modernizarea DN 73C. Eu le voi susţine pe toate, la București și nu numai, pentru că localitatea Golești are un potențial incredibil şi ar fi păcat să nu îl valorificăm”, a declarat deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea.

În aceeaşi zi, reprezentanţii ALDE au participat şi la Festivalul „Merele Toamnei”, de la Ioneşti, unde deputatul Dumitru Lovin a întâlnit un vechi şi drag prieten, pe primarul Dumitru Blejan, de la Scundu.

Un comentariu la „ALDE, alături de comunitatea din Goleşti, la sărbătorirea a 585 de ani de la prima atestare documentară a localităţii

 • 13 septembrie 2017 la 7:34
  Permalink

  Ce onoare pe golesteni , sa aiba in mijlocul lor niste zoiti. Dupa fizionomie par mai
  mult lacomi si mincaciosi. Iar zoitul sef nu este deloc fotogenic si pare mai mult un
  pricajit al sortii. Sa vedem daca la scadenta va fi pe plus sau minus. Nu in buzunarele lui
  ci in ce a facut pentru cei care l-au votat. Se pare ca acest pigmeu merge pe principiul ca,
  „si minciuna este o vorba”. Destul cu smecheria moldoveneasca , zoaie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *