După două eşecuri a venit şi prima victorie în campionat, HCM Rm. Vâlcea a câştigat, 23-20, disputa cu CSM Bistriţa

După două eşecuri consecutive, la Braşov, cu HC Corona, şi acasă, cu SCM Craiova, HCM Rm. Vâlcea a câştigat partida din runda a 3-a a Ligii Florilopr la handbal feminin. Fetele antrenate de prof. Aurelian Roşca au învins la Bistriţa, pe CSM, scor 23-20, după ce la pauză scorul era egal, 10-10.

 

O singură dată au condus gazdele la ouă goluri diferenţă, la jumătatea primei reprize, 5-3. Începutul părţii secunde nu a fost deloc perfect pntru vâlcence, care s-au văzut conduse la 3 goluri, 15-11. Au urmat 10 minute perfecte pentru fetele noastre, care au revenit şi chiar au preluat conducerea, 16-15. Cu zece minute înainte de final scorul era egal,   18-18, însă vîlcencele au punctat de trei ori consecurtiv şi s-au desprins decisiv pe tabela de marcaj, 21-18. Momentul posihologic al partidei s-a consumat cu trei minute înainte de final, când, la scorul 21-19 pentru Vâlcea, gazdele au ratat o lovitură de la 7 metri. Marcatoarele HCM-ului în acest meci au fost Lopez – 6 goluri, Glibko – 5g. Krnic şi Florică – fiecare câte 4 g, Vasileuskaya – 3 g şi Gavrilă – 1g.

 

După această rundă, campionatul intern se întrerupe pentru meciurile Naţionalei, în preliminariile Euro 2018, cu Austria, la Rm. Vâlcea şi în Portugalia. La reluarea campionatului, HCM va juca, în runda a 4-a, tot în deplasare, cu HC Dunărea Brăila. Abia pe 7 octombrie, în runda a 5-a, vâlcencele revin în Sala Traian. Atunci vor întâlnii nou-promovata CSM Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *