Mircia Gutău, groparul Râmnicului

Cum spuneam cu ceva timp în urmă…mama prostilor rămâne mereu gravidă la Vâlcea, iar Primaria Râmnicului e prima opţiune.

Edilul Mircia Gutău nu se mai opreşte din aruncarea banului public pe tot felul de proiecte şi lucrări tâmpite facute in afara cadrului legal.

Omul nu are nici limite…nici cap, are ce-i drept foarte mult tupeu, şi nesimţire, ambele perfecţionate în anii de puşcărie.

După ce a facut două studii de piaţă, pentru încurcarea traficului rutier din oraş, performanţă ca l-a transformat în cel mai „iubit” cetăţean al oraşului, Gutău, care deţine o armată de specialişti în Primărie, din punctul lui de vedere, s-a gândit să ceară soluţii viabile de la cetăţenii oraşului.

Dacă vreunul dintre râmniceni îşi imaginează că o face pentru rezolvarea problemei se înşeală amarnic, edilul oraşului încearcă să-şi transfere responsabilitatea pe umerii cetăţenilor.

“Vă informăm, de asemenea, că în data de sâmbătă, 16 septembrie 2017, o comisie tehnică formată din specialiști ai Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu specialiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul Rutier, vor analiza toate soluțiile venite de la cetățeni și vor proceda la o simulare a celor mai viabile dintre acestea.
Vă mulțumim și așteptăm propunerile dumneavoastră la adresele și numerele de telefon mai sus menționate!”

Si tot simulează….

E greu de imaginat că o armată de poliţai de la Poliţia Rutieră nu e în stare să facă un studiu de trafic, fără instucţiunile idioate ale specialiştilor de carton plătiţi să mimeze soluţii infantile.

Sensurile giratorii din oraş sunt făcute fără aprobarea poliţiei. Apar şi dispar in funcţie de vendetele politice ale lui Gutău. Ultima victimă a fost Ion Nuică, patronul complexului  Noil care s-a trezit văduvit de trecerea de pietoni din faţa magazinului pentru că edilul a decis , după consultarea “specialiştilor, desfiinţarea sensului giratoriu. Nu moare nimeni de grija lui Ion Nuică, dar in zonă s-a declanşat un haos total care persistă.

Dar a gasit soluţia pentru fluidizarea traficului…mersul pe jos, că e mai sănătos…Soluţie aplicabilă doar cetăţenilor.

Râmnicul este singurul oraş din lume unde traficul rutier se schimbă saptămânal din cauza unui primar incapabil să gestioneze situaţia.

Pentru acoperirea tâmpenilor debitate la oră de maximă audienţă, edilul şi-a luat in administarare două pagini de FB…

Internauţii îl cam sabotează şi nu se face să nu-I combată şi în spaţiul lor.

O alta gafă…Mircia Gutău îşi va mediatiza gafele şi în virtual.

Invăţaţi, invăţaţi…sau mai bine furaţi

Revenind la celelate “minuni” administrative, edilul a decis să participe la  toate festivităţile de deschidere a noului an, o idée amendată de una dintre instituţii prin taierea repetată a microfonului.

Se pare că noii consilierii au probleme grave în receptarea realităţii sau sunt nişte pupincurişti incapabili să-l consilieze.

Mircia Gutău nu avea dreptul moral să participe la aceste acţiuni, cele două condamnări penale nu-l calificau pentru acest rol.

Un condamnat penal nu poate fi model pentru nimeni, cu atat mai puţin pentru tinerii acestui oraş.

Şi pentru că tot am ajuns la marile proiecte de înfiinţare a unor spaţii de recreere în zona şcolilor, il informăm gratuit pe edilul Râmnicului, că elevii nu au voie să părăsească curtea şcolii, să treacă strada în pauze.

Momentele de recreere se fac în afara orelor de curs, doar în prezenţa părinţilor.

Parcul din zona Şcolii Generale Take Ionescu, un spaţiu luat cu japca de la foştii proprietari, fără respecatrea ligislaţiei în vigoare, va fi făcut tot sub semnul ilegalităţii, şi tot pentru satifacerea firmelor de casă.

Dacă rezumăm acest an de mandat al primarului Gutău, activitatea de edil s-a concretizat doar în devalizarea bugetului local şi la măturatul străzilor. Edilul Râmnicului este singurul din ţară care a vândut bunuri aflate pe inventarul oraşului, a intrat abuziv pe terenurile proprietate privată pentru executarea ilegală a unor lucrări de modernizare a zonelor, care au inghiţit miliarde de lei pentru plantarea a trei fire de gazon şi doi arbori pricăjiţi.

 

A.C.

2 comentarii la „Mircia Gutău, groparul Râmnicului

 • 19 septembrie 2017 la 12:23
  Permalink

  Mare adevar. Surogatul de primar are doar tupeu pentru ca ceea ce face , face fara cap. Sau poate l-a pierdut pe cind gindea nefacutele prioritare. Interesant de stiut ar fi , in ale cui buzunare au intrat banii de la ruinele Donca Simo? Parcul ce era o prioritate este de fapt un morman de moluz. Cred ca Institutiile statului ar trebui sa verifice smecheria moldoveneasca de peste strada de scoala cu ceas.
  Apropo. Care a fost logica darimarii statuiei din curtea „scolii cu ceas” si unde va fi ea depozitata.
  Dupa logica aberanta a surogatului , acesta nu vrea sa faureasca decit un oras din beton , pentru ca ,betonul nu poate fi cuantificat si , in acest caz plateste clientelei politice citi bani vor muschii lui. Dar se pare ca , ai sai muschi sau cam flecait si cu toate ca re in juru-i numai militieni , soarta lui va fi hotarita de justitie.
  Ce pacat ca acest oras frumos este lider in desemnarea ca edil a numerosi penali. Nu este o lauda pentru cei alesi ci o rusine a celor care aleg. Rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 • 20 septembrie 2017 la 20:43
  Permalink

  Daca sunt probleme cu traficul rutier si sunt bani in bugetul local, de ce nu se investeste intr-un sistem de management al traficului care permite controlarea traficului dintr-un Centrul de Control și corectarea live a problemelor, in functie de situatia din teren.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *