Centralele peleti de la Qmag – Calitate italiană de la Edilkamin

Centralele Edilkamin sunt gandite pentru cei ce doresc sa schimbe modul de incalzire al casei, fara a face schimbari majore.

Fie ca functioneaza cu peleti centralele Edilkamin redau caldura in mod ecologic, utilizand combustibili cu un impact minim asupra mediului si garantand o incalzire performanta in orice colt al casei. Potrivit pentru alimentarea ambelor sisteme de incalzire: atat traditional (alimentare calorifere si producerea de apa calda pentru baie si bucatarie) cat si modern (incalzire in pardoseala, panourile solare si conectarea la un vas de acumulare-puffer).

Indiferent de designul interior al locuintei, suntem convinsi ca veti gasi in lista cu finisaje pentru centrale Edilkamin un model potrivit pentru dvs.

Tipuri de centrale

Centralele electrice, cu gaze sau bioetanol sunt foarte raspandite, dar centralele cu lemne sau cu peleti sunt singurele in care se poate vedea focul adevarat de lemne, flacara vie, caldura, confortul. Gratie usii cu geam termorezistent, siguranta deplina in timpul utilizarii nu mai este o problema.

Evolutia tehnologica a dus la un randament foarte ridicat in functionare pentru focarele cu lemne sau peleti, la siguranta deplina in utilizare si la o combustie excelenta, fara a polua mediul inconjurator. Focarele de lacentrala cu lemne produc caldura prin convectia aerului sau prin incalzirea apei (seminee centrala termica). Centralele cu convectie incalzesc una sau mai multe incaperi prin intermediul ventilatoarelor. Centrala termica incalzeste apa, dispune de o putere cuprinsa intre 12 si 34 kw si poate asigura incalzirea unui volum cuprins intre 200 si 800mc.

Centralele cu peleti Edilkamin

Centralele cu peleti Edilkamin imbina clasicul cu tehnologia ultramoderna si au ca obiectiv pastrarea curata a mediului. Peletii sunt fabricati din rumegus compact (comprimat). Rumegusul lasat in natura este foarte poluant, insa, utilizat pentru producerea de caldura , acesta se transforma pe cale naturala in materiale reciclabile, nepoluante (cenusa, apa, bioxid de carbon). Arderea peletilor este controlata electronic, fapt ce permite tinerea sub observatie si controlul procesului de combustie. Rezultatul? O centrala cu flacara identica celei de la arderea lemnului, confort termic, utilizarea elementelor care polueaza mediul si oprirea defrisarilor excesive.

Centralele termice cu peleti Edilkamin produc agent termic pentru alimentarea caloriferelor din toata casa si/sau a incalzirii din pardosela.

Centralele termice cu peleti pot fi conectate la instalatia de incalzire deja existenta si pot functiona in paralel cu panourile solare.

Cu ajutorul kiturilor de instalare centralele termice cu peleti pot produce apa calda menajera pentru baie si bucatarie, apa calda ce poate fi acumulata in boiler pentru a avea intotdeauna temperatura dorita.

Centralele termice cu peleti Edilkamin au rezervoare generoase care garanteaza o autonomie ridicata si suplimentar pot fi alimentate din buncar/siloz cu peleti

Folosirea peletilor garanteaza urmatoarele avantaje:

– Economie – in comparatie cu alti combustibili

– Ecologie – sunt alcatuiti din rumegus a carui combustie este in echilibru cu mediu

– Utilizare facila – poate fi programat in fuctie de orice exigenta

Centralele termice cu peleti Edilkamin beneficiaza de cea mai noua tehnologie si garanteaza o functionare la cele mai inalte standarde de siguranta.

Doresti sa achizitionezi o centrala termica Edilkamin intra pe https://www.qmag.ro/centrale-termice-cu-peleti/ , vei gasi cele mai noi centrale si moderne , si in plus foarte multe oferte si reduceri !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *