Deputatul Lovin speră ca, din economiile pe PNDL, să se finanţeze proiectul de modernizare a drumurilor din Stoeneşti, dar şi alte investiţii similare din judeţ

La finalul acestei săptămâni, deputatul Dumitru Lovin a fost prezent în mijlocul mai multor comunităţi din judeţ şi a discutat cu vâlcenii despre principalele probleme cu care se confruntă. Parlamentarul a stat de vorbă şi cu primarii localităţilor vizitate, aceştia atacând, în mare parte, aceleaşi subiecte: finanţarea unor proiecte prin PNDL, alocarea fondurilor necesare de la Guvern pentru echilibrarea bugetelor locale ş.a.m.d..

„Primarii au foarte mare dreptate, dar sper ca, din economiile care se vor face pe Programul Ordonanţa 28, să rămână suficienţi bani pentru a fi finanţate proiectele de modernizare a drumurilor, care, la ultima sesiune, n-au trecut. Într-adevăr, într-o localitate, pe lângă sănătate şi educaţie, starea drumurilor este extrem de importantă. La fel şi utilităţile. (…) O astfel de discuţie am avut cu domnul Gheorghe Dumbravă, primarul de la Stoeneşti, care ne-a cerut tuturor parlamentarilor să intervenim la Bucureşti în sensul eficientizării PNDL, al prioritizării investiţiilor, pentru că unele sunt urgente, altele mai pot aştepta”, a declarat deputatul Dumitru Lovin.

Liderul ALDE Vâlcea a adăugat că, în ceea ce priveşte comunitatea din Stoeneşti, una dintre cele mai arzătoare probleme locale este starea unor drumuri din satele Stoeneşti, Bârlogu, Budărăşti, Dobriceni, Gruiu, Piscu Mare, Neghineşti şi Deleni. Acestea trebuie modernizate pe o lungime de 6,455 kilometri, iar primarul Dumbravă a întocmit o documentaţie şi a depus o cerere de finanţare la Ministerul Dezvoltării pentru a le reabilita, numai că, până acum, nu a primit un răspuns pozitiv. Valoarea investiţiei, cu termen de execuţie – 4 ani, a fost estimată la aproximativ 92,2 miliarde de lei vechi, din care 3,3 ar urma să fie suportate din bugetul local.

Un comentariu la „Deputatul Lovin speră ca, din economiile pe PNDL, să se finanţeze proiectul de modernizare a drumurilor din Stoeneşti, dar şi alte investiţii similare din judeţ

 • 1 octombrie 2017 la 6:37
  Permalink

  Zoaie tache iar lasa bale. Cita initiativa la acest bosit care nu are ce cauta in Parlamentul Romaniei! El , zoitul , se baga in seama imediat cum aude cite o problema care apare ici unde.
  Doresc sa stiu care sint initiativele parlamentare originale si care au fost puse in preactica. Nici una. Deci , zoitul balit este parlamentarul ZERO barat.
  Mai bine si-ar da demisia pe motiv de incapabil si lumea ar aprecia mai mult gestul decit il aporeciaza pe zoaie. Cei citiva pigmei care ii stau in preajma sint naivi , creduli , maturatori , incapabili si lingaii veniti linga el din obositul PSD.
  Sugerez zoitului balit tache sa se retraga in plina glorie pina nu va fi desconspirat ca imbogatit din smecherii pentru ca , din postura de paznic la Parlament vinde peste tot semintuirile de proasta calitate.
  Nu este bine zoaie tache. Nu este bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *