Paradoxurile campionatului în cele două serii ale Ligii a 4-a: CS Cavalerul Trac pare a avea drum liber spre revenirea în Superligă

După şapte etape, liderul Seriei Est din Liga a 4-a, formaţia AS Mihăeşti are 6 victorii şi o înfrîngere. Echipa care a câştigat seria sezonul trecut, AS Chimia 2012 e pe locul secund, cu două înfrângeri, ca şi Sporting Galicea, echipa de pe locul 3, formaţie care are, însă, un golavaraj mai slab ca gruparea lui Marian Joiţa. „Lanterna roşie a sedriei e ocupată, acum, de Viitorul P. Măglaşi, formaţie care are 4 puncte şi cel mai slab golavaraj. Pentru că şi echipele de pe locurile 12 – 13 (AS Băile Olăneşti şi Progresul Buneşti) au acelaşi număr de puncte,  4, dar sunt departajate de golavaraj. Cel mai bun atac din seried a al liderului, AS Mihăeşti: 29 de goluri marcate în 7 partide (4 goluri pe meci). Cea mai bună apărare e a celor de la Stejarul Vlăddeşti, echipă care a primit în 7 partide 11 goluri. Surprinzător, cele mai multe goluri primite nu le are formaţia din P. Măglaşi, ci fosta echipă din Superligă, FC P. Otăsău, 27. Viitoruil P. Măglaşi punctează totuşi, în sens negativ, la „goluri marcate”,doar 7 în 7 partide (un gol pe meci).

În Seria Vest a Ligii a 4-a, gruparea lui Robert Dican, CS Cavalerul Trac pare a defila spre Superligă. Trupa din Cernişoara are cea mai bună apărare, doar 3 goluri primite în 7 partide. Cele mai multe goluri marcate le are, însă, Viitorul Valea Mare, 30. Patru puncte sunt acum între „tracii” lui Dican şi echipa de pe 2, Păstorul Vaideeni. „Tracii” au 19 puncte, cei din Vaideeni au 15. Goluri primite puţine are şi echipa de pe 3, CS Guşoeni, 4. Echipa din Popeşti e „lanterna roşie” a seriei. AS Popeşti 2016 are cele mai multe goluri primite în 7 etape, 33, dar şi cele mai puţine înscrise, 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *