În Sala Traian, România a „zdrobit” Austria, 36-25, în preliminariile Euro 2018

Doar un sfert de oră au rezistat austriecele lui Herbert Muller în disputa cu “tricolorele, în faţa celor 2000 de spectatori, în Sala Traian, în disputa din preliminariile Euro 2018. Chiar dacă au condus în trei rânduri, oaspetele n-au mai ţinut piept “tăvălugului” impus de Cristina Neagu şi compania.

Dacă la pauză româncele aveau doar 7 goluri avans, 18-11, în debutul părţii a doua a meciului s-a iscat “taifunul”, astfel că România a condus şi la 14 goluri avans, cu toată străduinţa portarului HCM-ului, Petra Blazek (cea care a fost şi căpitanul echipei oaspete) de a limita proporţiile scorului. S-a terminat 36-25 pentru “tricolore”, care duminică, 1 octombrie vor juca, în Portugalia, cu naţionala ţării gazdă, al doilea (şi ultimul din acest an) meci în preliminariile Euro 2018.

Trei jucătoaare din naţionala noastră au reuşit cele mai multe goluri, cu Austria: Neagu, Ardean şi Geiger (fiecare câte 5). Au mai punctat Perianu şi Chiper – câte 4g, Tomescu – 2g, Drăguţ, Laslo, Zamfirescu, Pintea şi Popa – fiecare câte 1g.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *