Pentru că au jucat “pe fals” la altă echipă, jucătorii Gabriel Vasile Zaharia şi Andrei Bogdan Ganea (CS Cavalerul Trac) au primit câte 12 etape de suspendare

Doi jucători legitimaţi la CS Cavalerul Trac Cernişoara au ajuns în faţa Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea pentru că au evoluat, cu bună ştiinţă, “pe fals” pentru o altă echipă. Cei doi, Gabriel Vasile Zaharia şi Andrei Bogdan Ganea au fost sancţionaşi de către forul condus de Constantin Lazăr (Kola) cu câte 12 etape de suspendare. Decizia a fost luată în baza Art 61.1 din Regulamentul Disciplinar aprobat de Adunarea general a AJF Vâlcea.

Pentru că s-a luat la bătaie cu adversarii, într-un meci de campionat, Oltul Drăgoeşti – Stejarul Vlădeşti (în Seria Est a Ligii a 4-a), jucătorul echipei oaspete, Laurenţiu Pîrvulescu va sta 6 etape, conform articolului 45.3, coroborat cu art. 36.5 din acelaşi regulament.

Şi primarul de la Mădulari, DDaniel Dimulescu a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea. În timpul mjeciului din Superligă. CS Mădulari – Lotru Brezoi, Dimulescu a intrat pe teren şi a făcut scandal, nemulţumit de deciziile arbitrilor, motiv pentru care edilul de la Mădulari a fost sancţionat cu 4 etape de suspendare (art 45.1).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *