Primarul Dumbravă speră să poată asfalta toate drumurile din comună

Primarul comunei Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă declara că una din marile probleme cu care se confruntă comuna pe care o conduce sunt drumurile.

Primarul Dumbravă ne-a spus că îşi doreşte ca până la finalul acestui mandat, măcar o parte din drumurile de importanţă locală să fie reabilitate, dar nu înante de a introduce apa şi canalizarea în toate satele comunei.

Pentru a putea să-şi ducă la îndeplinire obiectivul, primarul Gheorghe Dumbravă va avea nevoie de sprijinul Consiliului Judeţean, sau al autorităţiilor de la centru, pentru că Primăria nu are destui bani pentru a finanţa proiecte aşa de mari.

O soluţie la problema primarului comunei Stoeneşti a dat-o deputatul vâlcean Dumitru Lovin, care spunea că „banii care nu vor fieconomisiţi în urma PNDL II, să fie repartizaţi pentru continuarea unor proiecte care iniţial nu au fost prinse în programul de finanţare”.

Dumitru Lovin a dat exemplu chiar comuna Stoeneşti, arătând cât de necesară este modernizarea drumurilor din Stoeneşti, Bârlogu, Budărăşti, Dobriceni, Gruiu, Piscu Mare, Neghineşti şi Deleni.

De fapt Gheorghe Dumbravă a-şi depus documentaţia la Ministerul Dezvoltării pentru asfaltarea celor 6,45 kilometri, însă nu a primit niciun răspuns. Lucrarea în sine ar costa peste 92 miliarde lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *