Daniel Demetrescu („Zăpadă”) va conduce derbiul Superligii, Cozia – Flacăra Horezu

Sâmbătă, 30 septembrie are loc primul meci şoc din campionatul Superligii Vâlcea la fotbal, meciul dintre echipele care au ca obiectiv câştigarea campionatului şi implicit participarea la barajul de promovare în  Liga a 3-a. La Călimăneşti, Vasile Ilinca, acum antrenor la Cozia, îşi întâlneşte fosta echipă, pe care a pregătit-o timp de 6 ani, Flacăra Horezu.

„Avem şi noi arbitri buni în Vâlcea, dar pentru a nu lăsa loc la fel de fel de interpretări, conducerea clubului nostru a făcut o cerere la AJF ca meciul de la Călimăneşti să fie arbitrat de o brigadă, sau de un arbitru din afara judeţului”, declara, zilele trecute, antrenorul jucător de la Flacăra, Adi Popa.

Conducerea Asociaţiei Judeţâenne de Fotbal nu a luat în discuţie cererea clubului horezean (dacă aceasta a existat, cu adevărat), astfel că cei din Comisia Judeşeană de Arbitri l-a delegat pentru a conduce la centru acest mecio pe secretarul general Daniel Demetrescu. „Zăpadă” va avea, ca asistenţi, doi divizionari A, Florin Păunescu şi Badea Marius. Va fi şi un arbitru de rezervă, Mihai Iulian. Şeful CJ de Arbitri, Gigi Mosor va fi observator la acest meci, programat a începe de la ora 11,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *