După disputarea a 7 etape, Olteţul Bălceşti nu a strâns niciun punct îân Superliga Vâlcea

După disputarea a 7 etape, Superliga Vâlcea pare a oferi, în acest sezon, multe surprize.

Aşa cum era de aşteptat, puştii de la SCM Rm. Vâlcea nu sunt încă pregătiţi pentru duelurile cu jucători mult mai experimentaţi, la acest nivel. Cu doar 3 puncte, strânse după victoria din prima etapă, la Brezoi, juniorii din Zăvoi sunt acum pe penultimul loc în clasament. Aceştia au marcat 7 goluri în 7 partide (o medie de un gol pe meci), dar au primit 37! Şi totuşi, cea mai slabă apărare din Superligă o are gruparea din Brezoi, 39 de goluri primite în 7 etape (o medie de 6 goluri pe meci).

Avem şi o echipă care pare că a intrat nepregătită în acest eşalon. formaţia din oraşul lui „Corleone”, Mitică Dragomir, Olteţul Bălceşti, nu a strâns niciun punct în 7 etape, e „lanterna roşie” a seriei, are 8 goluri marcate, dar 32 primite.

În partea de sus a clasamentului, pe lângă Flacăra, care conduce, cu 7 victorii din tot atâtea partide, urmează două echipe cu acelaşi număr de puncte, 18, deci, câte un meci pierdut: Viitorul Dăeşti şi Cozia Călimăneşti. Interesant e că ambele au meciul pierdut cu aceeaşi echipă, Flacăra! Dăeştenii şi cei din Călimăneşti se întâlnesc week-endul viitor, la Fedeleşoiu.

Două echipe au cele mai puţine goluri primite, câte 5; Flacăra şi Viitorul Dăeşti. Campioana en-titre, Viitorul are cele mai multe goluri marcate, 40. Decepţia campionatului, cel puţin până acum, rămâne formaţia din Tomşani, echipă care pierde la scoruri mari partidele: ultima oară, unirea Tomşani a pierdut acasă, 0-9, cu Viitorul Dăeşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *