Cica, cica….

Deputatul Eugen Neaţa a fost lovit de …fulger…Deputatul pesedist a aflat că în Parlament se fac legi…multe legi…si de tot felul. Serios? Mai să crapăm …de plâns. Individul ne-a facut de râsul naţiei, nu că n –am fi fost din cauza primarilor arestaţi, dar să-ţi arăţi o faţă rânjită, pe TV, şi să debintezi tâmpeni e mult prea mult. Banii i-au cumpărat o imagine falsă la nivel local, în realitate omul e un încurcă lume în comisiile parlamentare. Nu mai puţin de săptămâna trecută a fost la un pas să saboteze o lege cu impact local pentru că mintea lui în colţuri nu a realizat că o lege se trece prin negocieri, si cu ajutorul celorlalţi parlamentari din ţară, care pot fi motivaţi dacă legea respectivă deserveşte şi interesele localităţii pe care o reprezintă. Dar dacă nu ai…o iei ca idiotul pe arătură şi arunci tot „satul” în aer. Neaţă nu şi-a pus niciodată întrebarea de ce ceilalţi colegi au abordat o atitudine decentă…in termeni de maidan…de ce nu s-au bătut cu cărămida-n piept.Vrea să fie cel mai tare”băiat” din parcare…fără să citească „manualul”.

Stimabile ar fi cazul să stai dracului in banca ta, şi unde nu pricepi…întreabă, că ne faci de râsul lumii.Fapt confirmat deja…

*****

Dumitru Becşenescu tot face presiuni asupra oficialităţilor locale pentru scoaterea piratilor rutiei de pe traseele pe care are deja exclusivitate.

Patronul Antares, care se bucură de un tratament special în birourile oficialilor din judeţ, a cerut prefectului judeţului protecţia Poliţiei Rutiere în „lupta” cu piraţii şoselelor.

Dacă ar fi după Becşenescu, poliţiştii rutieri ar trebui să-i escorteze toate autocarele împuţite, pe tot traseul, ca nu cumva piraţii să-i răpească călătorii scârbiţi de condiţiile oferite. Ce mai… vrea să angajeze poliţia să-i asigure profitul.

Autocarele lui au nevoie de pază, altfel falimentează…şi nu se face. Doar nu degeaba îşi ţine şoferii neplătiţi, şi cu amenzi date de Poliţia Rutieră pentru nerespectarea condiţiilor.

Cică toate microbuzele lui circulă cu geamurile acoprite pentru ascunderea surplusului de călători. Şi vrea să facă legea pe şoselele judeţului…

*****

Cica Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, vrea să-l decapiteze pe directorul DGASPC Vâlcea Nicolae Badea. Directorul a primit deja un avertisment, următorul îi va fi fatal.

Prima „amendă” a fost dată la scenă deschisă  în cadrul şedinţei de CJ. Directorul a încercat să-şi salveze postul dar preşedintele CJ a rămas ferm pe poziţii. Badea se declara nevinovat, cu toate că ancheta cu privire la anumite abuzuri nu a fost finalizată.

În fapt, directorului liberal i-a sunat „ceasul”…

*****

Cica ieri, 2 octombrie, sindicatele din invăţământ au organizat o grevă împotriva iniţiativei legislative de trecere a plăţii contribuţiilor CAS de la angajator  la angajat.

Subprefectul Aurora Gherghina mai să facă „un atac de cord” când a văzut mulţimea adunată sub geamurile ei…cel mult 10 persoane.

Cadrele didactice au refuzat să participe la grevă, drept urmare acţiunea a fost dusă până la capăt de cei care au organizat –o …de liderii de sindicat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *