ALDE îşi consolidează structurile din judeţ

La finele săptămânii trecute, deputatul Dumitru Lovin, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Buşu, Geri Buşe, de la Horezu, Mihai Niţescu, de la Ocnele Mari, Damian Dincă, viceprimarul comunei Şirineasa, Alina Urucu, lidera organizaţiei de tineret şi Monica Şarpe, reprezentanta femeilor din ALDE Vâlcea, s-au întâlnit cu colegii lor din Stroeşti, Vaideeni, Cernişoara, Bărbăteşti, Slătioara, Costeşti şi Oteşani. Discuţiile au vizat în mare parte problemele comunităţilor locale, dar şi nevoia întăririi structurilor ALDE din teritoriu, în aşa fel încât, după alegerile din 2020, vocea partidului să fie mai puternică.

Întâlnirea de la Oteşani a fost găzduită de Stelian Sasu, unul dintre tinerii de perspectivă ai ALDE. Acesta, dar şi alţi lideri locali, au ridicat probleme care, în mare parte, s-au referit la infrastructura zonei. Un alt subiect abordat a fost salvarea exploatării de calcar de la Costeşti, cu un impact cât mai mic asupra mediului. Locuitorii din vestul judeţului sunt conştienţi că locurile de muncă asigurate de activităţile economice, mai ales pe platforma industrială din Rm. Vâlcea, sunt extrem de importante, la fel şi valorificarea judicioasă a resurselor.

Deputatul Dumitru Lovin le-a reamintit celor prezenţi că este autorul unei propuneri legislative care îşi propune să rezolve toate aceste lucruri, iar în ceea ce priveşte activitatea politică le-a transmis colegilor săi că au mână liberă, în fiecare comună sau oraş din Vâlcea, să-şi stabilească singuri candidaţii pentru funcţiile de primari şi consilieri.

Un comentariu la „ALDE îşi consolidează structurile din judeţ

 • 6 octombrie 2017 la 7:27
  Permalink

  Cam subrezita structura ALDE la nivel de judet. Necalificatii , tinichigiii si maturatorii
  nu vor putea consolida o formatiune politica , mai ales daca are in frunte un zoaie matusalemic.
  Mentorul zoitul il asteapta linga el insa burebista visseaza performanta.
  Parodie nu alta. Renegatii din PSD care au confiscat partidul nu au avut rezultate niciodata si
  nicaieri. Au fost mereu un compost de umplutura. Timpul va confirma acest lucru.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *