Juniorii lui Mihai Ciobanu (AS Bărbăteşti) cresc în evoluţii de la meci la meci

După un an şi jumătate de muncă, juniorii clubului AS Bărbăteşti, antrenaţi de Mihai Ciobanu încep să aibă rezultate. Astfel, grupa de copii născuţi 2008 a obţinut mai multe rezultate pozitive la competiţiile la care au participat.

În campionatul organizat de AJF, „Gheorghe Ola”, echipa AS Bărbăteşti a disputat 5 partide: un meci l-a pierdut, primul cu CS Hidro, apoi a făcut 4-4 cu Sarmi Getica, victorie cu Juniorul Rm Vâlcea (6-4). În runda a 4-a, gruparea lui Mihai Ciobanu a învins pe OIimpic Rm. Vâlcea, scor 6-3, după care, cu Atletico Rm. Vâlcea, AS Bărbăteşti a câştigat în  deplasare, scor 5-2. Urmează meci acasă, vineri, cu Luceafărul Călimănești.

În vară, micuții fotbaliști de la Bărbătești au fost, împreună cu cei de la Forestierul Băbeni, într-un cantonament de pregătire la Costinești, timp de 7 zile. În această perioadă au fost antrenamente (două pe zi) și trei meciuri amicale (cu Portul Constanţa – 2 partide şi cu CSS 4 Bucureşti), nepierzând niciun meci.

Echipa este formată din:

Ianis Giurcă, Alberto Eftimie, Ianis Uscatu, Ştefan Costiug, Alexandru Păunescu, George Chiţa şi Sebastian Manu.

„Se vede o creştere în evoluţie a copiilor faţă de perioada de început. Există o satisfacţie, atât a mea, ca antrenor, cât şi a copiilor, care gândesc altfel şi se comportă altfel, mult mai responsabil, în teren, faţă de perioada debutului lor, când pentru ei totul era o joacă. Îi mulţumesc domnului primar Banacu, de la Bărbăteşti, pentru tot sprijinul acordat şi înţelegerea de care a dat dovadă, în sprijinirea echipei”, spune antrenorul Mihai Ciobanu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *