Deputatul Dumitru Lovin vine în sprijinul cetăţenilor strămutaţi de la Ocnele Mari

Săptâmana trecută, deputatul Dumitru Lovin  a participat la o  întâlnire organizată de CAR Pensionari şi Uniunea Pensionarilor din România, iar o parte din cetăţenii prezenţi au semnalat faptul că societatea Conversmin S.A nu a platit nici până în prezent despăgubirile datorate persoanelor strămutate. Astfel că, aşa cum a promis, imediat cum a ajuns la Bucureşti, parlamentarul ALDE a luat legătura cu reprezentanţii societăţii pentru a afla direct de la sursă care este cauza acestei întârzieri la plată.

„După discuţia avută cu domnul Ioan Stamin Purcaru, directorul general al Conversmin S.A., am aflat că plata către beneficiari aferentă anului 2016 se va face abia în 2018, unul dintre motive fiind acela că anul agricol (2016-2017) nu s-a încheiat. Tot domnia sa mi-a precizat că acordarea acestor drepturi necesită o întreagă procedură destul de complicată şi de durată. Mai mult decât atât, la rectificarea din septembrie, Conversmin nu a primit niciun ban pentru plata drepturilor cuvenite sinistraţilor, dar cu siguranţă vor fi prinşi în bugetul pe anul viitor şi oamenii vor primi banii” – a spus deputatul vâlcean.

Nemulţumit de răspunsul primit de la reprezentantul Conversmin S.A., deputatul Dumitru Lovin a decis să-i adreseze o întrebare ministrului Economiei, domnului Gheorghe Şimon, pentru a afla care este situaţia exactă a sinistraţilor de la Ocnele Mari. Mai precis, parlamentarul ALDE a cerut o situaţie detaliată a despăgubirilor acordate până acum, ce sume mai sunt de achitat, câţi beneficiari şi-au primit drepturile şi, dacă este cazul, câţi mai trebuie despăgubiţi, când vor deveni aceşti oameni proprietari cu acte în regulă pe terenurile şi casele de la Copăcelu şi de ce această problemă nu este rezolvată până în prezent.

 

 Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

Un comentariu la „Deputatul Dumitru Lovin vine în sprijinul cetăţenilor strămutaţi de la Ocnele Mari

 • 6 octombrie 2017 la 7:22
  Permalink

  Nu din marinimie face acest zoaie eforturi ci doar in speranta ca se va linge si el pe bot , avind in vedere ca are casa la Ocnele Mari. Nemernicia nu are limite la acest burebistan. Lacomia la fel.
  Valcenii doresc lucruri concrete de la parlamentari nu informatii luate de la institutiile statului.
  Daca era marinimos acest mos teaca zoit a politicii romanesti , facea o donatie catre CAR Pensionari , dar el a participat si la protocolul oferit , infulecind fara numar.
  Cu asemenea specimene nu se vor rezolva problemele judetului. Daca este sa fie pentru el atunci se schimba situatia.
  Promisiunile abracadante ale prea darnicei aliante PSD-ALDE au început sa se naruiasca. In buzunarul romanilor a ajuns mana care ia, nu cea care da , deoarece hotia este mai importanta decat nivelul de trai al romanilor.
  Au curajul cei care conduc astazi această alianta sa-si declare transparent averile agonisite pe baza minciunilor emise in eter? Chiar si zoaie tache? Acest hagi zoit are cabinet parlamentar intr-o incapere data din mila de catre surogatul de primar , intr-o fosta centrala termica. Deci , cine s-a gasit sa faca acte de caritate. Matusalem burebista , un zgircit notoriu.
  Ar fi fost prea frumos ca tot ce au promis acesti lideri politici sa fie si adevărat.
  Urmatoarele alegeri parlamentare speram sa ne scuteasca de toate aceste personaje de desene animate buicaniste , zoite si militienesti. Destul cu impostura.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *