Gabriel Udubaşa, membru în Biroul Federal al FR Box: „Mai mult ca sigur, Europeanul U22 va fi la Tg. Jiu, iar Europeanul de cadeţi, la Vâlcea”

Referitor la premierile făcute, în bani, de MTS către FR Box, în urma rezultatelor obținute de trei sportivi la Campionatul European U22, care a avut loc la Brăila, în luna martie, vâlceanul Gabriel Udubaşa, membru în Comitetul Executiv al FR Box, spune că premierile sunt perfect legale. Presa central de specialitate punctează câteva lucruri ce nu par a fi în regulă în privinţa acestor premieri. Astfel, pe lângă cei trei sportivi medaliaţi, pe lista de premiere aprobată de ministrul MTS apar 7 antrenori. În plus, Florentina Tudor, care e şi casieră la FR Box, e trecută, pe acea listă ca fiind kinetoterapeut. Suma totală a premierilor este de 490.000 lei, mai mult de 100.000 de euro, adică o treime din datoria totală a FR Box către MTS şi ANAF.

Referitor la încercarea FR Box de a aduce în România turneul final al Campionatului European U22, Udubaşa spune că mai mult ca sigur acesta va fi la Tg. Jiu, la finele lunii martie, 2018. “Am fost la domnul primar de la Tg. Jiu, i-am prezentat proiectul şi a fost de acord, mai ales că la Tg. Jiu se va inaugura, la anul, noul stadion şi noua sală polivalentă”. Udubaşa vrea să aducă la Vâlcea Campionatul European de cadeţi, în vara anului viitor. “Pe 12 octombrie o să merg cu domnul Viorel Sima, director de relaţii internaţionale la FR Box, să depunem dosarul de candidatură a României la organizarea Campionatului European U22, la EUBC (Federaţia Europeană de Box). Apoi, mă voi ocupa să întocmesc şi dosarul de candidatură a României la Europeanul de cadeţi”, mai spune Udubaşa.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *