Mai multe meciuri derbi, în week-end, în fotbalul vâlcean

Week-end-ul acesta se vor juca mai multe partide derbi în diferite eşaloane ale fotbalului din Vâlcea.

Astfel, în Seria Est a Ligii a 4-a, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 16,00, pe Stadionul Hidro se vor întâlnii ocupantele primelor două locuri la acest moment: AS Chimia 2012 şi AS Mihăeşti. Meciul va fi condus la centru de Iulian Mihai, la cele două linii se vor afla doi arbitri asistenţi de primă ligă, Florin Păunescu şi Marius Badea. Observator AJF va fi Constantin Popescu.

În Seria Vest a Ligii a 4-a, pe 15 octombrie, de la ora 12,00, la Guşoieni se vor întâlnii locurile 4, CS Guşoeni, şi 2, Păstorul Vaideeni, din serie. La centru se va afla Alin Olaru, Ionuţ Zaharioiu şi Adrian Chebar vor fi asistenţi, iar Marian Matei, observator AJF.

În Sereia Nord a Ligii a 5-a, pe terenul de la Fedeleşoiu se vor „duela”, pe 15 octombrie, de la ora 11,00, locurile 4 şi 1 din serie, Oltul Dăeşti şi Forestierul Romani. Marian Truţă va fi la centru, doi debutanţi se vor afla la cele două linii, Rareş Paraschiva şi Andreea Ţârlea, fostul şef al arbitrilor vâlceni, Ion Tudorică va fi observator AJF.

În Seria Sud a Ligii a 5-a, pe 15 octombrie, de la ora 11,00, la Zătreni se întâlnesc locurile 4 şi 1, Olteţul Zătgreni şi FC Băbeni 2. Tot Iulian Mihai va fi la centru. Robert Băltac şi Răzvan Apostolescu vor fi asistenţi, Dorel Stolica va fi observator AJF.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *