Flacăra Horezu, singura echipă cu punctaj maxim în Superligă, după 9 etape

După disputarea a 9 etape, Flacăra Horezu rămâne singura edchipă cu punctaj maxim în Superligă. Gruparea antrenorului jucător Adi Popa a dat, iarăşi, „o căruţă de goluri, în Zăvoi, în disputa cu juniorii de la SCM. A fost 10-0 pentru Flacăra, echipă care şi-a îmbunătăţit şi golavarajul, are acum 52 de goluri marcate şi doar 7 primite.

La 5 puncte în spate sunt Viitorul Dăeşti şi Căzia Călimăneşti, echipe despărţite deocamdată de golavaraj. Fără joc în runda a 9-a (nu s-a prezentat la Călimăneşti) echipa din oraşul lui Mitică Dragomir, Olteţul Bălceştgi rămâne fără puncte în Superligă.

După ce a pierdut „la masa verde”, pentru că ar fi jucat cu un om „pe fals”, Lotru Brezoi a căzut, cu 4 puncte, pe penultimul loc, deasupra brezoienilor fiind cei de la Alunu, care în runda disputată în week-ednd nu au reuşit să treacă, pe teren propriu, de surpriza plăcută a sezonului, FC Băbeni.

O surpriză plăcută e şi Minerul Costeşti, echipă care teoretic retrogradase din Superligă la finele sezonului trecut, dar care acum e pe loc de play-off. Unirea Tomşani începe să-şi revină, victorie acasă, runda trecută, cu Lotru Brezoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *