Boxerul vâlcean Andrei Udubaşa va participa la câteva gale de pregătire la Piteşti, în Bulgaria şi la Chişinău

Prima sa participare la o competiţie de seniori, fie ea şi un turneu de pregătire, a fost o reuşită pentru pugilistul vâlcean Andrei Udubaşa (foto, în albastru). La doar 19 ani, Andrei a participat recent la un turneu de pregătire în Ungaria, unde a boxat în finală, la categoria sa de concurs, 60 de kg.

În semifinale, vâlceanul, antrenat de prof. Marius Băluţă, a trecut de reprezentantul ţării gazdă, Robert Konnyu, iar în finală, Andrei a dat de un sportiv mult mai experimentat, slovacul Michael Tackacs, sportiv care a câştigat la puncte.  Andrei a revenit, însă, acasă cu medalia de argint, lucru notabil din perspectiva faptului că aceasta a fost prima competiţie de seniori la care a fost prezent.

În perspectiva pregătirii pentru participarea, tot în premieră, la Campionatul Naţional de seniori, pe 6 noiembrike, Andrei Udubaşa va fi prezent în perioada următoare la mai multe gale de verificare. Mâine, 20 octombrie, acesta va urca în ring la un o gală, la Piteşti, după care va urma prezenţa la o altă gală, în Bulgaria, unde vâlceanul îl poate întâlni pe campionul european de seniori la Under 22, la categoria sa de concurs, 60 kg, bulgarul Daniel Asenov.

Până la Naţionalele de seniori, Andrei Udubaşa va fi prezent şi la cantonament de pregătire, timp de două săptămâni, la Chişinău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *