Derbiurile din acest week-end, în fotbalul vâlcean

Vă propunem să vedem împreună care sunt partidele „cap de afiş” în toate eşaloanele fotbalistice organizate de AJF Vâlcea.

în Superligă, liderul, Flacăra Horezu joacă în Treapt, pe 21 octombrie, de la ora 11,00, cu Voinţa Orleşti. Meciul va fi condus la centru de Alin Croitoru. la cele două linii vor fi Ionuţ Zaharioiu și Marius Glodeanu. Observator AJF va fi Vasile Busuioceanu.

Locul 1 și locul 4, din Seria Est a Ligii a 4-a, se întâlnesc în derbiul rundei, pe 22 octombrie, de la ora 11,00, la Mihăeşti. brigada de arbitri: Iuliana Demetrescu – Sorin Dobrescu şi Mirel Cladoveanu. Observator AJF: Nicu Croitoru.

Primele două locuri, Păstorul Vaideeni (locul 2) şi CS Cavalerul Trac (locul 1)  se întâlnedsc în derbiul seriei Vest a Ligii a 4-a, pe 21 octombrie, de la ora 11,00, la Vaideeni. Comisia de Arbitri a AJF Vâlcea l-a desemnat pe Radu Alexandru să conducă acest meci. La cele două linii se vor afla Bogdan Iordache şi Mădălina Mazilu. Paulian Păunescu va fi observatorul partidei, din partea AJF.

Locurile 3 (Tineretul Surupatele) şi 2 (Forestierul Romani) joacă pe 22 octombrie, de la ora 11,0o0, la Surupatele, derbiul de clasament. Mihai Iulian va fi la centru, Ionuţ Zaharioiu şi Adelin Nedea vor fi arbitri asistenţi. Eugen Roşu va superviza meciul în calitate de observator AJF.

Liderul Seriei Sud a Ligii a 5-a, FC Băbeni 2, va juca, în week-end, mai precis pe 22 octombrie, de la ora 12,00, pe teren propriu cu ocupanta locului 3 la acest moment, CS Şuşani. Alexandru Mihăilă va fi central, Marius Glodeanu şi Alexandru Rădulescu vor fi arbitri asistenţi. Florentin David, observator AJF.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *