Şeful de post din Diculeşti a fost arestat de DGA şi va fi prezentat Tribunalului Vâlcea în acestă dimineaţă

În urma percheziţiilor de joi seara, efectuate de Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), Gheorghe Grigorescu şeful de post din comuna Diculeşti a fost reţinut sub acuzaţia de de luare de mită, abuz în serviciu, favorizarea infractorului, complicitate la furt de arbori şi două infracţiuni de braconaj. Alţi şase agenţi de la posturile de Poliţie din posturile de politie Diculeşti şi Valea Mare sunt şi ei suspecţi în dosar.

Ofiţerii DGA din Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Prahova şi Braşov au făcut, joi, 18 percheziţii pe raza judeţului Vâlcea, într-un dosar ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor fapte de corupţie, infracţiuni de serviciu, dar şi infracţiuni prevăzute de Codul silvic.

În paralel Simultan au avut loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea şi s-au efectuat verificări şi ridicări de înscrisuri de la instituţii publice din judeţul Vâlcea de către lucrătorii DGA.

Suse din cadrul anchetei au precizat că sunt vizaţi şapte angenţi de poliţie de la posturile de  din Diculeşti şi Valea Mare, lar la finalul procurorul de caz a dispus reţinerea şeful de post din Diculeşti.

Acesta este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu, favorizarea infractorului, complicitate la furt de arbori şi două infracţiuni de braconaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *