ALDE şi-a constituit organizaţii în aproape 80 de localităţi din Vâlcea

Sâmbătă, deputatul Dumitru Lovin, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Adrian Buşu, Monica Şarpe – lidera femeilor din ALDE Vâlcea, Alina Urucu – reprezentanta tinerilor din organizaţie, George Guţui şi Cristian Boroga s-au întâlnit cu colegii lor de partid de la Băbeni, Şirineasa, Olanu, Glăvile, Nicolae Bălcescu, Popeşti, Drăgoeşti, Frânceşti, Dănicei şi Amărăşti.

Reuniunea a fost găzduită de Gheorghe Badea, de la Olanu, iar deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a convocat-o, în primul rând, ca membrii din zonele amintite să se cunoască între ei şi să lucreze mai bine în echipă. Liderul organizaţiei şi Adrian Buşu le-au făcut colegilor de partid o sinteză a situaţiei politice din ţară şi de la nivel judeţean, în aşa fel încât aceştia să ştie cum să abordeze pe plan local anumite subiecte. De asemenea, Dumitru Lovin le-a comunicat acestora că, la următoarele întâlniri zonale, îi aşteaptă împreună cu liderii structurilor de tineret şi de femei şi le-a cerut să fie cât mai activi, întrucât se apropie alegerile europarlamentare, primul test electoral important, după cel de la Vlădeşti.

„Mă bucur să vă anunţ că, printre noi, se află şi domnul Florin Ancuţa, un om care a mai făcut politică, la un partid care niciodată nu a fost la guvernare. Îi urez bun venit în rândurile noastre! De curând, a pus bazele unei organizaţii ALDE la Amărăşti şi sper să aducă lângă noi cât mai mulţi oameni interesaţi de implementarea unui alt mod de a face politică şi anume, politica bunului simţ, în interesul comunităţilor locale”, a spus preşedintele ALDE Vâlcea, în faţa liderilor locali, încântat că se apropie de înfiinţarea organizaţiei cu numărul 80, în judeţ. La rândul său, Florin Ancuţa, noul venit, le-a mărturisit colegilor că şi el este optimist, cu atât mai mult cu cât, în comuna Amărăşti, tot mai mulţi oameni sunt nemulţumiţi. „S-a ajuns atât de departe încât oamenii nu-şi mai pot tăia două lemne pentru foc din propriile lor păduri. Li se confiscă căruţele, este dezastru! Pe de altă parte, în comună, nu s-a făcut nimic. Drumurile sunt praf, nu s-a asfaltat, condiţiile lasă de dorit. Lumea o duce tot mai rău şi conştientizează acest lucru”, a explicat reprezentantul ALDE.

Tot sâmbătă, deputatul Dumitru Lovin a convocat o şedinţă de analiză la nivel de municipiu, atrăgând atenţia că, şi aici, încă de acum, trebuie începute pregătirile pentru următoarele competiţii electorale. Parlamentarul a început organizarea filialei din Rm. Vâlcea pe zone, cu responsabili clari, scopul fiind pregătirea din timp pentru bătăliile care se apropie.

   Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

Un comentariu la „ALDE şi-a constituit organizaţii în aproape 80 de localităţi din Vâlcea

 • 23 octombrie 2017 la 7:04
  Permalink

  Mare om , mare caracter, acest zoaie tache. Saracul , nu mai poate de grija cetatenilor si problemele lor. Nimic mai fals. Jegul are mina numai de luat. De asta si soarta il mai loveste cite odata. Acum este in asteptare.
  Concret , sa spuna care sint interpelarile sale precum si realizarile. Este un mic tiran care crede ca , tot ce zboara se si maninca. Cei care sint in politica in partidul pe care l-a confiscat , cu ajutorul presedintelui cu mai multe fete , nu au rezultate datorita celui care sufera de sindromul Munchausen ci , datorita valorii lor ca oameni. Despre adi spritz si lacheul sau , care-i cara sacosele cu , cumparaturi facute in timpul programului , nimic de spus. Ce realizari sa aiba oameni atirnatori , impusi cu forcepsul pe functii pentru care nu au veleitati.
  Cindva veni scadenta , atunci sa-l vedem pe zoaie si ai lui zoiti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *