Urmărit național, depistat de polițiștii vâlceni

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției orașului Călimănești, au depistat pe raza orașului Călimănești o persoană urmărită național, condamnată de Judecătoria Brezoi cu măsura educativă de 9 luni, internare într-un centru educativ.

În  urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit localizarea și prinderea unui minor de 17 ani, din orașul Călimănești, condamnat definitiv în luna septembrie a.c., la internarea într-un centru educativ pe o perioadă de 9 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, în cursul lunii noiembrie a anului trecut, tânărul se afla în fața unei școli din Călimănești, când i-ar fi cerut unui elev telefonul mobil, pentru câteva minute, după care ar fi refuzat să i-l mai dea înapoi, trântindu-l apoi la pământ și fugind.

A fost înregistrat un dosar penal, iar în luna septembrie a.c., minorul a fost condamnat la internarea într-un centru educativ. Inițial, acesta nu a putut fi depistat, motiv pentru care a fost dat în urmărire națională, reușindu-se ulterior prinderea lui.

Băiatul a fost internat la Centrul de Reeducare din județul Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *