Mircia Gutau a multumit judecatorilor ca au dispus… continuarea urmaririi penale

Incredibil! Luat de val, primarul Mircia Gutau le-a multumit ieri judecatorilor de la Judecatoria Brezoi pentru decizia data in dosarul in care este acuzat de infractiunea de uzurpare de calitati oficiale… continuarea anchetei penale.

Edilul Ramnicului a inteles total pe dos decizia magistratului si s-a grabit sa declare cauza  clasata.Afirmatia a fost data unui saptamanal local

„Decizia este una corectă, în litera și spiritul legii. Mulțumesc instanței de judecată pentru că a analizat așa cum trebuie acest dosar. Încă o dată s-a văzut că eu nu am făcut nimic ilegal. Mulțumiri avocatului Octavian Fieroiu și tuturor celorlalți apărători pentru modul cum au construit apărările și pentru că au susținut cu probe desființarea soluției.”

Edilul are dreptate, decizia este corecta…doar ca l trimite in judecata, nu l apara de un nou proces penal.Judecatorul a decis ca Mircia Gutau a savarsit in stare de recidiva infractiunea de uzurpare de calitati oficiale. Probabil avocatul Feroiu era “inactiv”la ora cu pricina.  Sa nu uitam ca respectivul  l/a „ajutat” si in procesul in care a fost condamnat penal la o pedeapsa cu executare .

Decizia pe scurt:

„Respinge sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ramnicu Valcea si pe cale de consecinta : În baza art. 318 alin. 15 lit. a Cod procedură penală desfiinţează soluţia de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul de urmărire penală nr. 2924/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ramnicu Valcea faţă de intimaţii : – Gutău Mircia, pentru săvârşirea în stare de recidivă a infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale în formă continuată (8 acte materiale), prev. de art. 258 alin. 1 Cod penal cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal şi art. 41 Cod penal.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *