Cu mai mulţi juniori în lot, la FC Păuşeşti Otăsău se vrea formarea unei echipe competitive pentru viitor

După retrogradarea în Liga a 4-a, echipa FC P. Otăsău s-a schimbat aproape în totalitate în vara acestui an, în lot rămânând doar 5-6 jucători, printre care căpitanul Alin Roman, Marius Popa (Jucărie), Mihai Dumitricu, Cosmin Bălaşa. Meedia de vârstă a echipei este de 24 de ani.

Managerul echipei, Iulian Toabeş (consilier local la P. Otăsău) spune că tot în vară a fost adus antrenor la echipă experimentatul Dobrin Ionescu, după discuţia purtată cu primarul Cătălin Avan, care i-a dat acestuia mână liberă la echipă. „Datorită faptului că în pregătiri au fost unii jucători, neserioşi, a trebuit ca după începerea campionatului să aducem la echipă mai mulţi jucători, printre care majoritatea juniori. Aşa se explică şi fluctuaţia de rezultate, unele mai slabe, avute de echipă, până la închegarea unui grup unit”

Etapa trecută, FC P. Otăsău a jucat acasă cu Progresul Buneşti. „Am controlat jocul pe toată durata sa, la pauză am avut 2-0, iar la final, 4-0. La jumătatea părţii secunde, când aveam 2-0, portarul nostru, Iulian Drăghici a apărat o lovitură de la 11 metri, acordată corect de centralul Alin Croitoru. Marcatorii în acest meci au fost: Marius Popa, Andrei Mărtoiu, Alin Roman şi Daniel Bardac, un junior talentat, care este şi golgheterul echipei”.

Obiectiv imediat al echipei: să prindă play-offul Seriei Est a Ligii a 4-a.

„Suntem printre singurele echipe din Liga a 4-a care acordă prime, cu ajutorul primarului Cătălin Avan. Le-am luat jucătorilor echipament Joma (set complet, trening, geacă, ghete). Echipa are  asigurată o masă după fiecare meci jucat acasă (la Hotel Oltenia – B. Govora), tot cu sprijinul dlui primar Cătălin Avan, care nu a lipsit la niciun meci al echipei noastre şi pe lângă faptul că este primar al comunei, dânsul este un iubitor al sportului, în general. Vreau să mulțumesc şi colegilor mei, consilieri locali, care au aprobat bugetul echipei şi care au dat chiar bani, unii dintre ei, din buzunarul propriu, la echipă. Mulţumesc şi suporterilor, care sunt prezenți în număr foarte mare la fiecare meci de acasă, dar şi în deplasare”, mai spune Iulian Toabeş.

Echipa FC P. Otăsău este înființată în vara anului 2011, deci are 6 ani de activitate la toate eşaloanele fotbalistice, Iulian Toabeş fiind alături de echipă în toată această perioadă frumoasă de activitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *