Robert Dican, finanţator CS Cavalerul Trac: „Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei”

Derbiul etapei, runda trecută, în Seria Vest a Ligii a 4-a, CS Cavalerul Trac – Viitorul Valea Mare a fost câștigat de oaspeți. Finanțatorul echipei gazdă, Robert Dican spune că nu are ce reproșa arbitrajului (asigurat de un arbitru cu experiența, divizionarul Cătălin Buşi).

„Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei. Au văzut că e bine las Dican şi m-au cam luat de fraier. Le-am dat bani, prime, dar văd că nu e bine aşa că dacă nu câștigă toate meciurile pe care le mai avem de disputat în acest an, nu mai văd un leu de la mine. Nu-l schimb pe „Aţă” (antrenorul echipei), pentru că nu e vina lui că nu vor să joace boierii mei. Eu am un prieten care mă mai ajută cu banii, dar în ultimul timp acesta n-a prea mai putut să ţină pasul, dar le-am spus că le voi da eu banii. Cred că am demonstrat că dacă promit ceva, eu mă ţin de promisiune. La meciul ăsta, cu Valea Mare, n-am fost, am fost plecat la Timişoara cu juniorii de la SCM, şi băieţii şi-au cam făcut de cap, cred. Dar, nu-i nimic, o să tai în carne vie, nu se mai poate aşa ceva”, mai spune finanțatorul Robert Dican, cel care afirma, zilele trecute, că echipa sa, CS Cavalerul Trac arfe ca obiectiv, la finele acestui sezon, revenirea în elita fotbalului vâlcean, respectiv în Superligă.

Actualmente, după 11 etaped, CS Cavalerul Trac Cernişoara ocupă locul 2 în Seria Vest a Ligii a 4-a, la un punct în spatele liderului, Viitorul Valea Mare, şi la două puncte distanţă de ocupanta locului 3, Păstorul Vaideeni

 

CS Cavalerul Trac va mai juca, în acest an, astfel:

  • la Ştiinţa Grădiştea
  • la Faurul Livezi
  • acasă, cu Sportul Genuneni
  • la Minerul Berbeşti
  • acasă, cu CS Guşoeni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *