La handbal, Chimia conduce seriile la junioare 2 şi 3

Derbiul vâlcean, în Seria D, handbal, junioare 1, Liceul Energetic – Naţional Rm. Vâlcea a fost câştigat de gruparea Liceului Energetic, scor 26-25. Totuşi, în clasament, Naţional e pe 2, cu 5 puncte, Liceul Energetic e pe 4, cu 4 puncte.

La junioare 2, echipa antrenată de prof. Nicoleta Lazăr, Chimia Rm. Vâlcea a spulberat, scor 37-17, pe LPS Slatina în runda a 4-a a Seriei E. Chimia e pe primul loc, 4 victorii din 4 partide, punctaj maxim, 8 puncte.

La junioare 3, numai puţin de 4 echipe vâlcene activează în Seria F. Runda trecută, Chimia învins, 35-19, într-un meci considerat acasă, echipa Liceului Energetic. HC Torok a câştigat, tot pe teren propriu, 27-26, pe CSS Sibiu, iar CSS Rm. Vâlcea a pierdut, 12-36, pe teren propriu, disputa cu CSS Târgovişte. Deşi are doar un meci câştigat, CSS Rm. Vâlcea a primit de la FR Handbal un bonus de 5 puncte pentru că a respectat cerinţa de talie la jucătoare. Astfel, cu 7 puncte, echipa de la CSS e pe 7. Chimia conduce seria, cu 21 de puncte, Liceul Energetic e pe 2, cu 16 puncte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *