Mai multe lucrări din comuna Dănicei sunt la un pas de a fi încheiate

Comuna Dănicei este în continuă modernizare. Mai multe proiecte sunt în derulare pe vechiul PNDL şi altele sunt în aşteptarea finanţării.

Conform primarului liberal Dumitru Pirneci, în acest moment se lucrează intens la asfaltarea drumurilor comunale 181 şi 182, dar şi la extinderea reţelei de apă. Obiectivul este ca până la finalul anului aceste lucrări să fie încheiate, ca anul viitor să poată începe altele.

„Suntem aproape de finalizarea proiectului de extindere a reţelei de apă. Mai sunt câţiva kilometrii de executat şi vom închide această lucrare.

Printre lucrările care se desfăşoară în acest moment în comuna Dănicei se mai numără şi reabilitarea şi modernizarea a două drumuri comunale, DC 181, respectiv DC 182”, a declarat Dumitru Pirneci.

Tot odată, primarul Pirneci aşteaptă finalizarea documentelor pentru proiectul aprobat prin PNDL 2 şi anume „Canalizare și epurare a apei menajere din comuna Dănicei”, un proiect în valoare de 6.687.675 lei şi al cărui scop este de a îmbunătăţii simţitor viaţa localnicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *