Programul 8-imilor Cupei României

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, în urma tragerii la sorţi, meciurile optimilor Cupei României, fază în care sunt prezente şi şase echipe din ligile inferioare, patru din Liga 2 şi două din Liga 3.

Jocurile din această fază vor avea loc în perioada 28-30 noiembrie, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior de FRF.

Printre cele mai interesante meciuri rezultate în urma tragerii la sorţi, în sunt „U” Cluj – Dinamo, ACS Poli – FCSB sau Chindia – Astra. CS Mioveni şi AFC Hermannstadt au avut noroc, deoarece au picat contra ultimelor două clasate din Liga 1.

Partidele ar trebui să se desfăşoare în mod normal pe terenul echipei mai slab clasate în sezonul trecut, însă, în cazul în care televiziunile care deţin drepturile Cupei României decid ca anumite meciuri să aibă loc în nocturnă, atunci respectivele cluburi oganizatoare care nu deţin un stadion cu instalaţie de iluminat vor fi nevoite să dispute partida în altă locaţie. E cazul Chindiei, Afumaţiului, Unirii Slobozia şi Hermannstadt, cluburi care nu au stadioane cu nocturnă.

Iată meciurile rezultate în urma tragerii la sorţi:

Universitatea Cluj – Dinamo
Chindia Târgovişte – Astra Giurgiu
FC Botoşani – Viitorul
CS Afumaţi – CS U Craiova
CS Mioveni – Gaz Metan Mediaş
Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iaşi
ACS Poli Timişoara – FCSB
AFC Hermannstadt – Juventus Bucureşti

(sursa: Liga2.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *