Penalii si betivii au Dumnezeul lor…

Penalii nostri au Dumezeul lor. Au reusit sa si-l cumpere cu ajutorul activului de partid cocotat in demnitatile statului…pe formula cine nu are dosar , ala nu e parlamentar…

Si daca” sistemul” ne-a facut viata  “franjuri”, in orasul pensionarilor de la poalele Carpatilor mafia cucereste orasul  caramida cu caramida, bordura cu bordura.

Primarul Mircia Gutau, cetatean de onoare al orasului, titlu obtinut cu mita data in  excursii in strainatate si sedii oferite “moca” din averea imobiliara a orasului, s-a gandit ca Primaria Ramnicului mai suporta un corupt importat din Pitesti.

Da, actualul consilier personal al edilului este Tudor Pendiuc, fost primar al Pitestiului, anchetat intr-un dosar de coruptie.

Cica edilul a calcat stramb…din dragoste…pentru iubita sa, amanta in graficul personal, angajata pe post de secretara la Primarie.

Edilul i-a asfaltat strada. Un gest de apreciat. Asta om. Edilul nostru ne-a distrus toate caile de acces din oras, doamnele iubitoare de pantofi cu toc merg deja cu o pereche de rezerva in geanta.

 

Primarul nostru s a gandit ca fostul edil al Pitestiului l-ar putea ajuta in problemele “spinoase” ale administratiei locale.

Tudor Pendiuc  nu a fost adus in gasca primarului pentru pantofii  doamnelor din Ramnic, ci pentru administrarea banilor de la Apavil…120 milioane de euro.

Finantare oferita de UE pentru introducerea retelelor de apa si canalizare in satele valcene. Nu doar in Ramnic.

Primarul Mircia Gutau a pus ochii pe bugetul Apavil si vrea toata suma pentru Ramnic…Ma rog…aproape toata…cam 90 la suta.

Adica, edilul Ramnicului, care dupa aproape doua mandate are si acum strazi fara retea de canalizare, la doi pasi de punctul zero al orasului, vrea sa foloseasca aproape toata suma in defavoarea comunelor din judet inscrise in planul de civilizare a satelor.

 

Surse din primarie spun ca  Pendiuc ar urma sa ocupe functia de administrator public al orasului, functie detinuta in prezent de fostul director de la Taxe si Impozite.

Dupa 6 mandate la Pitesti, Pendiuc va avea nesperata sansa sa faca praf si bugetul Ramnicului.

Interesant este modul in care primarii nostri isi aleg oamenii…si Radulescu si Gutau si au adus consilieri de incredere din… Pitesti. Consilierul lui Radulescu a facut orasul praf, dupa care a plecat de unde a venit.

Pendiuc vine din aceeasi zona, a fost aruncat la cos de pitesteni, si readus pe “piata” de Mircia Gutau care l-a luat de “fecioara”.

Un lucru este clar….penalii au Dumnezeul lor, si de data asta chiar le face toate jocurile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *