ALDE îşi consolidează poziţia, la Stoeneşti

Vineri după amiaza, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, s-a întâlnit cu colegii săi de la Stoeneşti. Organizaţia locală, condusă de Andrei Chelcea, s-a consolidat, numărul membrilor ajungând în prezent la câteva zeci. Preşedintele interimar are 24 de ani, este din satul Bîrlogu şi nu a mai făcut politică în trecut. Marian Niţu ocupă funcţia de vicepreşedinte, iar structura de femei este coordonată de Liliana Pletea. Gheorghe Jugănaru este liderul pensionarilor din ALDE Stoeneşti, iar Paul Moţoiu îi reprezintă pe tineri.

Următoarea întâlnire a deputatului Dumitru Lovin cu organizaţia de la Stoeneşti va fi în luna decembrie, când, pe lângă socializarea de sfârşit de an, la tăierea porcului, reprezentanţii ALDE şi-au propus să meargă cu cadouri şi la câteva unităţi de învăţământ din comună.

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

Un comentariu la „ALDE îşi consolidează poziţia, la Stoeneşti

 • 6 noiembrie 2017 la 12:51
  Permalink

  Pacat ca zoaie tache minte in continuare oameni de buna credinta. Acest matusalen zoit nu are
  mina decit de luat si nu va da niciodata nimic la nimeni. Profita de situatia saraciei si minte cu nerusinare. Acest bosit , daca va participa la pomana porcului o va face doar ca pomanagiu si nu ca un bun crestin care aduce un porc sa-l imparta celor nevoiasi din Stoenesti.
  Bositul sef care nu accepta pe linga el decit zoiti va stoarce tot ce va putea de la niste cetateni onesti. Spun asta pentru ca , la alegerile partiale pentru Primaria Vladesti , jigodosul nici nu a dat prin comuna pentru ca nu era nimic de luat si pentru ca i-a fost frica sa nu fie huiduit pentru ca a
  nominalizat tinichigiul la functia de primar. Si pentru ca , si tinichigiul este la fel de pampalau ca si zoitul a luat 46 voturi. Mult , putin , nu se stie , dar va fi motiv sa infulege mici la „noil”. Pentru ca lacomia cu cirnatarie se tine. Sigur , ii va avea alaturi pe adi spritz , bibliotecarul nelinistit , gery aprozargiul , seful mortilor , maturatorii, necalificatii , frumusetea de prost nominalizata in CL municipal si toate nevertebratele ce ii cinta osanale.
  Ce nu stie bositul zoit este ca , nimic nu va trece fara ca el sa plateasca pretul corect.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *