Spectacol caritabil la teatrul Anton Pann

Albă ca Zăpada, Cenușăreasa si Prințesa Anastasia sunt doar cateva din piesele de teatru ce se v-or juca pe scena Teatrului Anton Pann, joi, 9 Noiembrie la ora 18:00 in sala mare a teatrului intr-un eveniment organizat de Asociatia Simbio din Ramnicu Valcea.

Publicul se v-a bucura atat de o piesa de teatru in care se vor reinterpreta povestile clasice Disney cat si de cantece si dansuri pentru copii. Pentru totii copii organizatorii au hotarat sa organizeze o tombola in care marele premiu va fi o aniversare gratuita cu mascot, personaje si picture pe fata.

“Daca va este dor de povestile copilariei haideti cu cei mici sa vedeti propunerea Asociatiei Simbio. Scopul acestui spectacol este de a aduce un strop de bucurie in sufletele cat mai multor copii si adulti. Cu banutii stransi, Asociatia Simbio are ca obiectiv, prin vizionarea acestui gen de spectacol, sa ajute cati mai multi copii din mediul rural”

Pretul unui bilet este de 10 lei si banii stransi “vor fi utilizati pentru a adduce bucuria copilariei in satele uitate de lume”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *