Antrenorul Mihai Ciobanu se gândeşte să formeze o grupă de copii la Govora

De doi ani, antrenorul Mihai Ciobanu încearcă să strângă, la Bărbăteşti, un grup de copii născuţi 2005, 2006, 2007 sau 2008, pentru anul următor, iar în cazul în care rezultatele vor fi ca şi anul acesta (satisfăcătoare), dorește să-i înscrie într-un campionat organizat de AJF Vâlcea.

Grupa de copii pe care o are acum, născuți 2008, este insuficientă numeric, pentru a mai fi înscrisă acum în campionat. Conform regulamentului, obligatoriu, o echipă trebuie să aibă pe foaie 10 jucători, ceea ce în cazul echipei din Bărbăteşti nu e cazul (sunt doar 7 jucători).

La sfârşitul campionatului trecut (Gheorghe Ola), situația echipei de copii de la Bărbăteşti a fost mulțumitoare, pentru început, ținând cont de faptul că a fost un campionat cu echipe puternice, cu nume, din Vâlcea. „Felicit toţi copii echipei AS Bărbăteşti pentru parcursul avut dar şi pentru faptul că au început să evolueze de la meci la meci, în teren. Consider că atât cât s-au priceput, acești copii au încercat să facă totul şi pentru meritele lor trebuie apreciaţi. Consider că Ştefan Costiug (Piticul) este cel mai valoros jucător al echipei, fiind sprijinit şi de ceilalți colegi: Alberto Eftimie, Ianis Uscatu, Alexandru Păunescu, George Chiţa, Sebastian Manu şi mezinul echipei, Ianis Giurcă”, spune antrenorul Mihai Ciobanu.

De precizat că, de când a început munca las Bărbăteşti, antrenorul Mihai Ciobanu apreciază şi are numai cuvinte de laudă la adresa părinţilor copiilor pe care-i antrenează. Aceştia au dovedit seriozitate, înţelegere şi disponibilitate de a colabora, spre binele copiilor.

Antrenorul Mihai Ciobanu e extrem de mulțumit de felul în care colaborează cu primarul de la Bărbăteşti, Constantin Banacu, cel care se interesează de soarta echipei şi care, tot timpul, a fost receptiv la solicitările antrenorului.

În cazul în care nu reușește să formeze o echipă completă la una din grupe, antrenorul Mihai Ciobanu se gândește la o soluție, aceea de a forma o grupă de copii în orașul său natal, Băile Govora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *