Editorial, Ionel Gerea: Mulţumesc pentru urări, Costel Pană…

Am primit şi primesc multe mesaje, azi, când schimb prefixul. Unul dintre aceste mesaje a venit de la cineva de la care nu mă aşteptam.

Cu câțiva ani în urmă, CSM Rm. Vâlcea propunea, ca antrenor, un băiat tânăr. Era prima sa experiență de antrenor.  Auzisem de el, ca jucător, dar nu unul care „freacă” banca, ci activ, la Dinamo: Costel Pană. Chiar dacă aveam, şi am, o adversitate faţă de Dinamo, băiatul ăsta „m-a cucerit”. Un caracter deosebit, un băiat cu mult bun simț. Am simțit că e nevoie să-l sprijin, în presă…şi acum mă felicit că am făcut asta. În timp, Costel a rămas un băiat care a arătat că nu a uitat unele lucruri.

Au fost momente frumoase la Vâlcea. Eu cu el am fost atunci, poate, ca frații. Costel Pană a vrut să arate, şi a arătat, şi atunci, ca şi după aceea, că e important să ai un punct de plecare. Dacă ești profesionist, dovedești că şti ce trebuie să faci şi ca antrenor, nu doar ca jucător.

Acum, aflu că antrenează în Arabia Saudită. Bravo lui! Sper să facă treabă acolo. Şi va face. Costel Pană şi-a început munca de antrenor la Vâlcea. E o „bornă” pentru el. Iar faptul că nu a uitat asta e cu atât mai frumos.

Mulţumesc pentru urări, Costel…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *