Bucuresti, oficial orasul cu cel mai mult trafic din Europa

Celebra companie de sisteme de navigatie TomTom a realizat un top al celor mai aglomerate orase din Europa. Sistemul a calculat cu cat a crescut sau a scazut timpul de a ajunge la destinatie soferilor in 2017 fata de 2016 pentru aceeasi destinatie.

Desi doamna Firea a promis o „Revolutie in materie de trafic” si a inaugurat si Centrul de Control si Monitorizare a traficului, datorita unui esec urias in administrarea acestui centru si poate si a prostiei, Bucuresti a „reusit” sa aiba o crestere uriasa a traficului fata de 2016, devenind cel mai aglomerat oras de pe continent, ajungand sa aibe o crestere in procente a traficului mai mare decat orase cu populatia si de 3 sau 4 ori mai mare decat cea a Bucurestiului.

15-Nizhny Novgorod, Rusia, o crestere a timpului de deplasare in 2017 fata de 2016 cu 32%

14-Hamburg, Germania, o crestere cu 33%

13-Napoli, Italia, crestere cu 33%

12-Cologne, Germania, crestere cu 34%

11-Varsovia, Polonia, crestere cu 37%

10-Atena, Grecia, crestere cu 37%

9-Manchester, Anglia, crestere cu 38%

8-Bruxelles, Belgia, crestere cu 38%

7-Paris, Franta, crestere cu 38%

6-Roma, Italia, crestere cu 40%

5-Marsilia, Franta, crestere cu 40%

4-Londra, Anglia, crestere cu 40%

3-St. Petersburg, Rusia, crestere cu 41%

2-Moscova, Rusia, crestere cu 44%

1-Bucuresti, Romania, crestere cu 50%

Motivele pentru care am ajuns pe primul loc in acest top rusinos sunt destul de multe. Printre aceste motive s-ar putea numara eliminarea taxei auto de catre Liviu Dragnea ce a incurajat inmatricularea de masini vechi, uzate, din strainatate, fapt ce a dus totodata si la cresterea importurilor, deci a iesirii banilor din tara; un alt motiv ar putea fi incompetenta autoritatilor publice si mai ales a primarului general, Gabriela Firea, care, inainte sa fie pusa in functie promitea ca v-a rezolva problema traficului si de asemenea vina este si a Politiei Rutiere care nu isi face treaba bine.

Acum totusi trebuie sa gasim solutii pentru a scadea traficul in capitala si a iesi din acest top cat mai repede si prin solutii de lunga durata care sa nu incurce locuitorii Bucurestiului.

Sursa: www.4tuning.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *