“Piraţii” lui Dragnea au strâns rândurile la DNA

Greii PSD au ajums în faţa DNA…în calitate de susţinători. Anchetarea liderului PSD Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum are şi părţi bune: toţi locotenenţii liderului PSD s-au simţit obligaţi să-l susţină …emoţial, de pe trotuarul din faţa instituţiei. Unii au rang de ministru…

“Piraţii” lui Dragnea se simt hăituiţi…de toată lumea…şi au ieşit să se apere cum pot, pe unde pot…

Deci…pot fi număraţi uşor de procurorii DNA… şi anchetaţi pe diferite dosare…Băieţii ar putea fi luaţi la întrebări pentru diferite afaceri cu iz infracţional.

Mitingul de susţinere al liderului PSD poate fi considerat lejer o acţiune de intimidare a procurorilor DNA, dar nimeni nu i-a luat la întrebări.

Primariţa capitalei, madam Gabriela Firea, care cerea pedeapsa cu puşcăria pentru cei care atentează la buna desfăşurare a actului de guvernare, nu s–a arătat la faţă, nu a luat în dinţi niciun microfon pentru a combate nesimţirea manifestanţilor. Oare de ce?

Primariţa nu a pus garduri, nu a dublat numărul jandarmilor…strada a fost lăsata liberă pentru desfăşurarea trupelor pesediste.

Imaginea a fost una apocaliptică, vicepremierul Romaniei batea step în faţa DNA pentru susţinerea liderului de partid în faţa “statului paralel”…a procurorilor DNA.

Pentru a-l apara de lege. PSD se consideă mai presus de lege. Ei au legea lor…noi pe a noastră, care ne arde de ne rupe dacă am încalcat o regulă simplă.

Acţiunea confirmă cât se poate de explicit că mafia din politică vrea să-şi impună regulile şi în justiţie.

După mutilarea legilor în favoarea corupţilor, acum s-a trecut  la  manifestaţii publice pentru intimidarea procurorilor.

Avem una bucată lege care permite ocupare funcţiilor publice de condamnaţii penali, una bucată lege care sterge infracţiunea de abuz în serviciu…şi mai avem una bucată lege care prevede pedeapsa cu închisoarea în …weekend.

Şi toate aceste modificări legislative au fost făcute la propunerea liderilor PSD cu dosare penale.

Deci…pesediştii gândesc logic…dacă ne-am facut propria legislaţie…de ce nu am pune pe butuci şi DNA?

 

Cât despre statul paralel, o structură înfiinţată de clasa politică, o pisică neagră ce poate fi aruncată alegătorilor în funcţie de interesele personale sau de partid, a picat în derizoiu. Nimeni nu mai crede în scenariile lansate la scenă deschisă de cei care simt că pierd fraiele puterii…deci şi banii.

Astăzi, în vizită la DNA, Liviu Dragnea a fost înştiintat oficial că are calitatea de urmărit penal în dosarul Tel Drum, un dosar de fraudare a fondurilor europene.

Cu toate încercările mafiei de a discredita DNA prin lansarea unor informaţii false de fabricare a unor dosare, procurorii au la baza un istoric al infracţiunilor.

“Îngerii” nu ajung la Poarta Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *