Primarul Gutău, un Robin Hood modern. Ia bani de la investiţii şi îi dă pe chefuri

La ultima şedinţă de Consiliu Local al primăriei Râmnicu Vâlcea, unul din punctele discutate a fost şi rectificarea bugetului local de investiţii pe anul curent. Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, împreună cu ceilalţi consilieri au votat ca suma de 5.366.000 lei să fie luată din fondul de investiţii şi transferată spre alte proiecte, după cum semnala liderul USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu pe pagina lui de facebook.

Din cei peste 5,3 milioane, 1,12 milioane au fost luaţi de la „reabilitarea și modernizarea bazei de agreement Ostroveni”, iar 1,5 milioane de la „Modernizare Tg. Raureni”.

O parte din banii menţionaţi mai sus au ajuns după cum urmează:se va chiziţiona mobilier stradal în valoare de 400.000 lei, iar 21.500 lei vor fii transferaţi către culte şi Biserici. Însă, suma de 230.000 lei va fi cheltuită „pentru masă de socializare Revelion 2018 şi premiere sportive”.

Un comentariu la „Primarul Gutău, un Robin Hood modern. Ia bani de la investiţii şi îi dă pe chefuri

 • 16 noiembrie 2017 la 10:09
  Permalink

  Numai prin asemenea fapte , surogatul va ramine in memoria ramnicenilor.
  Dupa poezia „Umbra lui Mircea la Cozia” , acum , mai avem o capodopera ce va ramine posteritatii si anume , „Mormintul din beton al lui mircia gutau” in zona zero a orasului.
  Trebuie vazut daca mormintul va fi de bine sau de rau pentru acest mandat al surogatului.
  Surogat , lasaneeeeeeeeeee !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *