INFO PULS a avut dreptate. Primarul Horăscu a deturnat fonduri din bugetul statului

Primarul din Prundeni, Ion Horia Horăscu, de la PSD, a fost reţinut joi seara de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, după ce a fost dus la audieri în urma unor percheziţii ale Direcţiei Generale Anticorupţie şi Parchetului Tribunalului Vâlcea, informează surse judiciare.

Citeşte şi:

* Primarul Horia Horăscu, jaf şi deturnare de fonduri în bugetul statului

* Localitatea Prundeni, între legalitate şi dictatură!

Ion Horăscu, care este cunoscut şi ca cel mai longeviv primar PSD din țară, cu 6 mandate, ar fi solicitat fonduri de la bugetul de stat pe care le utiliza în alt scop decât cel declarat.

Celelalte 6 persoane audiate joi sunt funcţionari din primărie şi nu au fost reţinute.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au efectuat joi percheziţii în două judeţe şi municipiul Bucureşti într-un dosar ce vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie.

Publicaţia Info Puls a semnalizat nu o data abaterile grave ale primarului comunei Prundeni, dar semnalele de alarmă trase de noi, atât în variant print, cât şi în variant Tv (în emisiunea moderată de Ion Jianu, la Tv Etalon – Impact Direct), au rămas fără niciun răspuns….până acum.

Nu o data publicaţia Info Puls a arătat cum primarul Horăscu a deturnat fondurile primăriei, fonduri destinate lucrărilor de modernizare, pentru a le folosii în cu totul alte scopuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *