Vicecampionul naţional la box, vâlceanul Andrei Udubaşa: „Sunt mândru ca în primul an de seniori am făcut niște meciuri foarte bune cu niște adversari de calibru”

Aflat la prima sa participare la o competiţie de seniori, boxerul vâlcean Andrei Udubaşa (foto, în roşu) a făcut o figură frumoasă la Naţionalele de seniori ce au avut loc recent la Circul Globus, în Capitală. Vâlceanul a pierdut finala la 60 kg în faţa mult mai experimentatului Răzvan Andreiana. Oricum, Andrei este vicecampion naţional.

„A fost ceva diferit de ceea ce am făcut până acum. Primul meci la seniori eu l-am avut în Ungaria cu un băiat de 32 de ani, localnic. La naționale eram convins că o sa ajung sa boxez in finală, acolo, în finala cu Andreiana Răzvan, de la Dinamo, diferenţa a făcut-o experiența lui. Sunt mândru ca în primul an de seniori am făcut niște meciuri foarte bune cu niște adversari de calibru. În viitorul apropiat îmi voi stabili programul  pentru Campionatul European U22, care se va tine la tg jiu în martie, anul viitor. sută la sută voi pleca la turnee, la meciuri de pregătire, comune, afară, cu adversari puetrnici”, spune vâlceanul, aflat acum la facultate, la Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *