Sportivii de la Chimia au câştigat 9 medalii la Campionatul European de Karate Shotokan, competiţie ce s-a desfăşurat week-endul trecut în Cehia

În perioada 17-19, în Republica Cehă a avut loc Campionatul European de Karate Shotokan. Din lotul național al României au făcut parte și sportivii seniori Silviu Ghiță, Nicolae Stanciu, Andreea Bîlă și Paul Dinu. Cei patru au reușit să aducă pentru România și pentru Vâlcea 9 medalii din care 2 de aur, 2 de argint și 5 de bronz. Titlurile de Campioni Europeni au fost câștigate de Siviu Ghiță și Paul Dinu la Kumite individual Seniori. Titlurile de Vicecampioni Europeni au fost câștigate de Nicolae Stanciu (două), Silviu Ghiță și Paul Dinu la kata echipe seniori. Medaliile de bronz au fost câștigate de Andreea Bîlă (două), Paul Dinu (două), Silviu Ghiță și Nicolae Stanciu la kumite individual și echipe de seniori.

„A fost un an 2017 foarte bun cu multe medalalii la Cupa României de Karate Shotokan (39 medalii), Campionatul Național de Karate Shotokan și WKF (53 medalii), Campionatul European de Karate Shotokan (9 medalii) și Campionatul Mondial de Karate Shotokan (9 medalii). „Îi felicit pe sportivii noștri pentru performanțele obținute. Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în acest an competițional 2017. În special doresc să mulțumesc M.T.S., Federației Române de Karate, Consiliului Județean Vâlcea, Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, D.J.S.T. VÂLCEA, C.S. Chimia Rm.Vâlcea, A.C.S. SEN SPORT RM.VÂLCEA, S.C. BOROMIR IND RM. VÂLCEA și nu în ultimul rând instituțiilor de presă din județul Vâlcea, care au fost alături de noi și ne-au sprijinit tot anul acesta. Încă odată, public, vă mulțumesc tuturor.”, spune antrenorul emerit Paul Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *