Primarul din Focşani a dat seminţe pe jos în conferinţa de presă

Primarul Focșanului a explicat, marți, motivul pentru care este nevoie de introducerea unei noi taxe.

Primarul Cristi Misăilă a încercat să explice faptul că introducerea unei noi taxe este necesară, întrucât mulți cetățeni ar face mizerie pe străzi, scrie Vrancea24.

Pentru a părea și mai convingător, primarul a decis să arunce, în fața celor prezenți, o pungă de semințe. După care a chemat femeia de serviciu pentru a aduna semințele de pe jos.

Astfel, primarul a dorit să demonstreze necesitatea introducerii taxei de habitat, care se va ridica la „valoarea de 6 lei pe lună pentru fiecare cetățean, ajungând la 10 lei pentru  fiecare angajat al unei societăți comerciale sau instituții publice”, scrie Vrancea24.

Primarul a încercat să explice faptul că suma nu este una mare, dat fiind efortul depus de oamenii care trebuie să facă curat.

Din calculele oficialilor din Primărie, circa 8 milioane de lei pe an sunt cheltuiți pe serviciile de salubrizare și deszăpezire.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-primar-a-aruncat-seminc-e-pe-jos-pentru-a-exemplifica-necesitatea-introducerii-unei-noi-taxe.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *