”Liderul PSD dorește să devină premier și aruncă minciuni”

Europarlamentarul Cătălin Ivan s-a dus luni la sediul central al PSD pentru a aduce documente care să doveditoare că este membru de partid.

Asta după ce PSD Iași a zis că acesta nu mai face parte din organizația județeană și că acesta a fost exclus de multă vreme.

Europarlamentarul a spus la sediul central al PSD că este foarte periculos că liderul partidului, cel care dorește să fie premier, să arunce minciuni fără dovadă, fără probă, iar alții să le rostogolească, relatează hotnews.ro.

Cei ce protestează au dreptul la protest dacă ceva nu le convine”, a spus Cătălin Ivan în față sediului PSD, nemulțumit că pentru Liviu Dragnea dacă spui ce nu îți convine în PSD te face apartidic.

Dupa aproape 15 ani de politică doar în psd cred că am câștigat acest drept de a spune și ce nu merge bine în partid”, a spus Cătălin Ivan.

Cătălin Ivan: Mi-am câştigat dreptul de a spune ce cred, mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, duminică seară, că ar fi greşit dacă ar pleca din PSD şi afirmă că îşi asumă cu ″optimism şi eterminare″⁣ statutul de social-democrat ″⁣apartidic″⁣. În plus, acesta susţine că a câştigat dreptul de a spune ce gţndeşte, ”mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită”.

Cătălin Ivan a declarat, duminică seară, că a intrat în PSD pentru valorile de stânga în care crede şi că ar fi ‘total greşit’ să plece din cauza ″unor pedişti şi peremişti″⁣ care au pus mâna pe partid.

″Am intrat în PSD pentru valorile de stânga în care cred şi ar fi total greşit să plec din cauza unor pedişti şi peremişti. În cele 14 campanii electorale mi-am câştigat dreptul de a spune ce cred, mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită. Îmi asum cu optimism şi determinare statutul de social democrat apartidic″, a afirmat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan.

Vineri, PSD Iaşi a anunţat, într-un comunicat de presă, că se dezice categoric de declaraţiile “apartidicului” Cătălin Ivan, care “se agaţă în continuare şi de PSD şi de funcţia de europarlamentar” şi i-a cerut să demisioneze.

Pe de altă parte, surse din PSD Iaşi susţin că nu organizaţia de Iaşi a emis acest comunicat şi că documentul ar fi fost trimis către presă de către conducerea naţională a partidului.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, joi, că ”există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD” şi că ” în jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni”.

”Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD”, a mai spus Cătălin Ivan.

Sursa: http://www.stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *