Bulacu Romulus: PSD paralel cu realitatea românească

Moțiunea a picat, Guvernul Tudose rezistă.

În continuare vom asista laacelași spectacol ridicol.

Dacă justiția încearcă să-și păstreze independența, „avem stat paralel”.

Dacă au crescut prețurile produselor la raft, „sunt de vină comercianții”.Dacă oamenii ies în stradă, „este de vină Soroș”.Dacă a crescut ROBOR-ul, „așa trebuia să se întâmple, pentru că se afla la minim istoric”.

Dacă în 2018, după trecerea poverii fiscale de la angajator la angajat, scad salariile, „este de vină patronul”.

Guvernarea PSD are o singură strategie, bazată pe minciună, lașitate, manipulare și diversiune.

Oamenii  ies  în   stradă pentru că  s-au   săturat   de ipocrizie și iluzia prosperității! Prețurile au crescut din cauza inflației mărite de măsurile cabinetului PSD-ALDE! ROBOR a crescut din cauza proastelor decizii financiare, a împrumuturilor de la bănci și a retragerii dividendelor la mijloculanului făcute de guvern, din disperarea de găsi bani pentru pensii și salarii! Prețurileproduselor la raft au crescut din cauza măririi accizei la carburanți și a facturilor de energie și gaze! Salariile în mediul privat vor scădea pentru că angajatorul este copleșit de povara fiscală! „Revoluția fiscală” este doar un alt plan mârșav gândit în laboratoarele PSD pentru aplicarea unei legi proaste, cea a salarizării.  Beneficiile   unei   creșteri   economice   substanțiale   au   fostanulate  de măsurile  populiste   și   haotice   luate   în economie de cuplul de economiști   de   renume   mondial, Dragnea   –   Tudose împotriva   mediului   deafaceri și a contribuabililor onești din această țară. Un premier marionetă “cubanii la ciorap” și un președinte păpușar cu sechestru pe conturi.

PSD a luat la începutul anului frâiele guvernării cu o economie stabilă,cu perspective bune și sănătoase. Leul era solid, iar inflația aproape de zerofăcea ca puterea de cumpărare să fie una reală, dobânzile erau mici, datoriastatului la fel, creșterea economică promițătoare. Toate premisele erau bune. Astăzi   România   este   sufocată   din   cauza   agendei   paralele   cu   realitateacotidiană pe care actualul Guvern se încăpățânează să o urmărească.

Singurul stat paralel este cel creat de guvernarea autistă a PSD, careîși îmbracă dezastrul actului de guvernare în lupte cu inamicii fantomatici.Statul paralel nu este altceva decât promovarea corupției la rang de virtute!Statul paralel nu este decât minciuna în care se complace PSD, într-o țară încare deciziile luate de urmăriți sau condamnați penal au devenit o stare denormalitate.

Un comentariu la „Bulacu Romulus: PSD paralel cu realitatea românească

 • 29 noiembrie 2017 la 7:32
  Permalink

  Sa vedem care va fi atitudinea lui cracanel cind cei pe care ii apara acum il vor intreba cum a intrat in posesia actiunilor la societatea aproape luata moca si cum a facut averea imensa.
  Dar , slugarnicia este baza mafiei galben portocalii si toti , in frunte cu organ menestrel , ii cinta osanale zeitei dreptatii care are dulapurile pline cu schelete.
  Cind ii auzi pe acesti neispraviti chiar crezi ca sint de vreo dofta , dar ei sint , vai mama lor. Nici unul incepind cu aritmeticianul nu pot justifica agoniseala , asa ca le este impusa atitudinea slugarnica.
  Galbejitilor impostori , nici nu stiti cit de mici incepeti sa fiti si cum o sa incepeti sa populati beciul domnesc. La mai multi ani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *