TREI MINI-VACANȚE ÎNTR-O SINGURĂ LUNĂ

La sfârșitul acestui an pană la începutul anului următor, românii se vor bucura de trei vacanțe de 4 zile fiecare, prima începând săptămâna asta pe 30 Noiembrie (Sfântul Andrei) ce pică în acest an joia, și continuându-se vineri pe 1 Decembrie cu Ziua Națională, astfel o sa avem destul de mult timp să ne bucurăm de această sărbătore în care zeci de mii de români își serbează ziua onomastică dar și de ziua națională pentru care guvernul a început pregătirile cu mult timp în urmă.

Anul acesta, parada militară de la Alba-Iulia se va desfășura pe bulevardul „1 Decembrie 1918”, începând cu ora 13:00, vineri, 1 Decembrie. Participanții la defilarea militară de Ziua Națională a României vor putea merge apoi la concertele de muzică ușoară și populară care vor avea loc în cadrul „Festivalului de România”.

La defilare vor participa cel puțin 1.500 de soldați, însoțiți de echipamentele de tehnică militară, avioane, elicoptere și tancuri. La parada de la Alba-Iulia și-au anunțat deja prezența premierul României Mihai Tudose, dar și Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților, și liderul Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Următoarea vacanță va fi de Crăciun, care pică într-o zi de luni astfel având liber de sâmbată, 23 Decembrie și până marți 26 când este a doua zi de Crăciun.

Tot în săptămâna aceea începe și a treia mini-vacanță, tot sâmbăta, pe 30 Decembrie și se termină pe 2 Ianuarie 2018.

Cei mai avantajați ar putea fi cei ai caror patroni le vor da zile libere și pe 27, 28 și 29 Decembrie care s-ar putea bucura de o săptămâna și jumătate de vacanță.

Toate aceste mini-vacanțe îi vor ajuta enorm pe cei ce lucrează în domeniul turistic, oamenii putând să petreacă mai mult timp la munte, pe pârtiile de schi sau să se bucure de divertismentul si ofertele puse la cale de către operatorii turistici și de către primarii stațiunilor turistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *