Comuna Ştefăneşti este pregătită de iarnă

În acest moment în comuna Ştefăneşti se execută pe PNDL 1, modernizarea şi reabilitarea uliţe şi drumuri adiacente. Proiect care se afla în faza de finalizare.

„Toate cele 48 de uliţe care au fost prinse în acest poiect au fost asfaltate. Mai este de executat un pod şi montarea de rigole pe o singură uliţă. Sperăm ca până la finele acestui an lucrarea să fie încheiată”, ne-a declarat administratorul pulic al comunei Ştefăneşti, Ilie Popescu.

Comuna Ştefăneşti este pregătită de venirea sezonului rece. Conform lui Ilie Popescu, administrator public al comunei Ştefăneşti, s-au achiziţionat 1000 litrii de motorină necesari tractorului de dezăpezit. S-au făcut deja rezerve de material antiderapant, iar şcolile şi dispensarele din localitate au fost aprovizionate cu material lemnos necesar încălzirii.

„Prin programul PNDL 2 am depus trei proiecte şi anume reabilitarea DC 56, iluminat public cu leduri şi realizarea unui sediu nou de primărie. Din păcate, doar un singur proiect a fost aprobat şi anume „Reabiliatare DC 56 Duzi – Dobruşa” în valoare de  1.432.452 lei”, acompletat Ilie Popescu, administrator public al comunei Ştefăneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *